Zac Efron steelt show in Disney’s remake van Three Men and a Baby

Deze klassieker met onder andere Tom Selleck, dateert uit het jaar 1987. Goed nieuws voor de liefhebbers, want Disney komt met een remake van de kaskraker. Ook aan het jonge publiek is gedacht. Eén van de hoofdrollen wordt namelijk vertegenwoordigd door Zac Efron.

Three men and a baby vertelt het verhaal van drie vrijgezelle huisgenoten. Destijds gespeeld door Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson. Van een gesetteld leven is nauwelijks sprake. Hoewel alle drie de mannen op zoek zijn naar de perfecte vrouw, hebben ze in het dagelijks leven moeite met het loslaten van hun studentenbestaan.

Als ze na een feestje de voordeur uit willen lopen wacht hen een verrassing in de vorm van een wiegje. Niet veel later doemt ook de vrouw van hun dromen op, al loopt dit wat anders dan verwacht. Het jonge filmpubliek is misschien niet bekend met deze oude filmklassieker van regisseur Leonard Nimoy. Maar, de verhaallijn is leuk genoeg om in een nieuw jasje te steken.

Disney is hier met verve in geslaagd. Het aantrekken van Zac Efron als één van de vrijgezelle mannen is zeker een goede zet geweest. De remake van Three men and a baby gaat op Disney Plus België in première. De film is herschreven door Will Reich, en zal daardoor dus niet alleen sneller, moderner en komischer worden, maar vast ook aangenamer om naar te kijken!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven