Wocka Wocka! De officiële Muppets Now trailer is nu te zien

Fans van Jim Henderson’s The Muppets hebben er even op moeten wachten. Maar de officiële trailer en de releasedatum van de serie Muppets Now is nu toch echt een feit. Je kunt de officiële trailer niet alleen bekijken, maar je leest hier ook leuke feitjes en quotes uit deze geweldige nieuwe Disney Plus serie.

Muppets Now is vanaf 6 november 2020 exclusief te zien bij jouw Disney Plus en kent maar liefst 6 fonkelnieuwe Muppisodes. Als we het hebben over Kermit, Miss Piggy en Fozzy Bear, dan praten we natuurlijk over Muppisodes in plaats van episodes.

Muppets Now doet oude tijden herleven met gaststerren, maar tikt ook de moderne tijd aan met een kookprogramma. Natuurlijk onder de deskundige en bezielende leiding van the Swedish Cook. Daarnaast duiken de Muppets dieper in de wereld van glamour en lifestyle met, hoe kan het ook anders, Miss Piggy. De 6 Muppisodes staan garant voor een flinke dosis humor, chaos én uitmuntende acteerprestaties.

De 6-delige serie Muppets Now stream je vanaf 6 november 2020 via Disney Plus België

In de nieuwe serie zie je bekende Muppets voorbij komen. Voorbeelden daarvan zijn Beaker, Gonzo the Great en Scooter. Ook is er plaats voor nieuwkomers zoals Joe. Een bever die de juridische zaken op geheel eigen wijze op zich neemt.

Kirk Thatcher draagt zorgt voor de regie van deze merkwaardige maar heerlijke nieuwe serie met The Muppets. Bekijk nu alvast de officiële trailer en markeer 6 november 2020 in je agenda voor de release van de eerste Muppets Now Muppisode op Disney Plus België.  

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven