Wanneer komt Het leven van een loser naar Disney+?

Wanneer komt “Het leven van een loser” naar Disney+?
20th Century Studios / TMDB

De animatie Het leven van een loser is vanaf 3 december 2021 te zien op Disney+. De animatie is gebaseerd op het eerste deel van deze populaire kinderboeken van Jeff Kinney.

Een wervelende animatiefilm voor het hele gezin

Er zijn al 4 live action films van Het leven van een loser gemaakt. 20th Century Studios was verantwoordelijk voor deze producties. Enkelen daar van zijn al beschikbaar op Disney Plus. Een prima voorproefje op de releasedatum van 3 december dus. Daarvoor kun je natuurlijk ook alvast de officiële trailer van Disney’s animatiefilm Het leven van een loser bekijken. 

Schrijver van de boekenreeks Kinney heeft onlangs laten weten dat hij het geweldig vindt om hoofdrolspeler Greg als 3D animatie te kunnen bewonderen. Tijdens een boekenfestival in Martinsville gaf Jeff Kinney ook aan hier graag een tijdje mee door te willen gaan. Voor wat betreft Het leven van een loser lijkt animatie het dus te gaan winnen van live action. 

Meer dan 200 miljoen exemplaren over de toonbank

Het animeren van Het leven van een loser door 20th Century Studios lijkt ook deze keer weer een hit te gaan worden. Zeker wanneer je weet dat de populaire kinderboeken ruim 200 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan. 

Dat het boek leverbaar is in meer dan 64 talen zegt natuurlijk ook iets over de wereldwijde populariteit. Na de release op 3 december zullen er waarschijnlijk meer animaties volgen. Maar, dit is wel afhankelijk van hoe de film door het publiek wordt ontvangen. 

Release van Het leven van een loser 3 december op Disney Plus

De animatiefilm geeft je een kijkje in het leven van Greg. Een kind met meer ambitie en fantasie dan lichaamsgewicht. Greg wil vooral heel veel geld hebben en wereldwijd beroemd zijn. Om dat te kunnen bereiken moet hij wel eerst zijn school afmaken. 

Rowley, Greg’s “beste maatje” lijkt nergens moeite voor hoeven te doen. Greg doet er alles aan om aansluiting te vinden bij zijn klasgenoten. Met hilarische situaties tot gevolg. Toch blijft hij rechtvaardig. Greg merkt dat dit hem uiteindelijk de voldoening brengt die hij zoekt.

Bron: Disney+

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven