Wake-up call: 2e officiële trailer van Disney’s Clouds

Stel je eens voor dat elke dag jouw laatste kan zijn. Welke dingen zijn er dan nog écht belangrijk? Bekijk nu de officiële 2e trailer van Clouds en stream deze aangrijpende film vanaf 16 oktober exclusief via Disney Plus België.

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, maar Clouds is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze prachtige film vertelt het verhaal van Zach. Een getalenteerde tiener die niets liever zou willen dan een carrière in de muziek. Het leven heeft echter wat anders voor hem in petto als hij wordt gediagnosticeerd met uitgezaaide botkanker.

Vastberaden als hij is wil hij de dromen die hij heeft najagen in de korte tijd die hem nog rest. Dat doet hij met hulp van zijn leraar en zijn beste vriendin Sammy en grote liefde Amy. Ook Zach’s ouders staan hem bij als hij een plots een platencontract in zijn schoot krijgt geworpen. Samen leven ze een onwerkelijke droom waaruit ze, hoe onvermijdelijk ook, binnenkort uit zullen moeten ontwaken.

De film Clouds krijgt een ontroerend en meeslepend karakter door de rollen die worden vertaald door Fin Argus (Zach) en Sabrina Carpenter (Sammy). De rol van Mr. Weaver is weggelegd voor Lil Rel Howery. Zach’s grote liefde Amy wordt gespeeld door Madison Iseman. Neve Campbell en Tom Everett Scott zijn overtuigend in hun rol als vader en moeder van Zach.

Clouds is 16 oktober exclusief te streamen voor Disney Plus België abonnees

Disney’s Clouds is een film welke is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het scenario voor Clouds werd geschreven door Karak Holden. De regie voor Clouds lag in handen van Justin Baldoni. Onder andere Casey la Scala en Andrew Lazar zijn verantwoordelijk geweest voor de productie van Clouds.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven