Herken jij de Vlaamse stemacteurs in Ron’s Gone Wrong?

Herken jij de Vlaamse stemacteurs in 'Ron’s Gone Wrong'?
Walt Disney Studios

De Disney+ film Ron’s Gone Wrong staat bol van de Vlaamse stemacteurs. Herken jij ze allemaal? Of wil je graag wat meer weten over de voice cast? Je leest het op Streamlab. Je kunt Ron’s Gone Wrong vanaf 20 oktober bekijken in de cinema. De releasedatum voor Disney Plus zal waarschijnlijk medio december zijn.

De indrukwekkende Vlaamse voice cast van Disney’s Ron’s Gone Wrong

Ron’s Gone Wrong wordt geregisseerd door Karina Mertens. In de film kunnen we onder meer genieten van de stemmen van Andres Vercoutere als Rich, Isabelle van Hecke als Donka en Sam de Bruyn als Andrew. Het aantal Vlaamse voice overs in deze Disney+ film is eigenlijk ontelbaar. We hebben de belangrijkste acteurs om hun mening gevraagd. 

Melanie Mertens Polak als Savannah

“Het was een feestje om de stem van Savannah in te spreken. Ze gaat helemaal op in het maken van online vrienden. Maar is dat wel hoe echte vriendschap bedoeld is?” 

Maarten Vancoillie als Ron

“Wat was dit leuk om te doen. Zeker wanneer je je mag omringen met geweldige Vlaamse acteurs én een robot van een stem mag voorzien. Ik hoop dat ik ooit ook thuis gezelschap als Ron mag verwelkomen!”

Remi De Smet als Barney

“Ik heb het inspreken als een grote eer ervaren. De film Ron’s Gone Wrong kom heel dicht bij mijn fantasie als kind. Ik geniet er met volle teugen van. Barney was geweldig om in te mogen spreken. Het was voor mij een prachtige uitdaging.”

Isabelle van Hecke als Donka

“Met elke opname ging ik meer van het personage houden. Donka is écht wel een oma die elk kind zich zou wensen. Al zou je dat op het eerste gezicht niet direct zeggen.”

Andres Vercoutere als Rich

“Rich deinst nergens voor terug. Zolang hij maar in de belangstelling staat. Toch levert hem dat verrassend genoeg mooie avonturen en vriendschappen op. Prachtig.”

Joffrey Anane als Marc 

“Marc weet heel goed in welk tijdperk we leven. Zijn stem inspreken was dan ook een feestje. Hij zoekt nog steeds naar een goed evenwicht tussen fysiek en digitaal contact. En dat is eigenlijk precies wat we onze jonge generatie ook willen leren. Ik heb genoten.” 

Bekijk én beluister Ron’s Gone Wrong trailer nu op Streamlab

De film volgt het verhaal van de jongen Barney en zijn B-Bot Ron. De verpakking van de robot schreeuwt namelijk dat het wezentje je nieuwste beste vriend is. Ron kent echter wat kleine programmeerfouten. Hoewel Barney hier enigszins teleurgesteld over is, ontstaat er door de chaos toch een innige vriendschap. Een prachtige reis vol avonturen en hilarische momenten met als doel, het onderzoeken en ervaren van échte vriendschap.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven