Eindelijk! Undercover seizoen 3 komt naar Netflix

Eindelijk! “Undercover” seizoen 3 komt naar Netflix
Netflix

Het leek voor ons gevoel wel een eeuwigheid te duren. Maar, binnenkort is het zover. Undercover seizoen 3 komt eindelijk naar Netflix. Dat wordt weer volop genieten van Ferry, Danielle en natuurlijk Bob en Kim. De Nederlandse hitserie gaat verder. En hoe…!

Release seizoen 3 van Undercover op 21 november 2021

Wat weten we over de verhaallijn van seizoen 3? Welke zijn het meest logisch of zorgen Ferry en Bob voor een verrassing? Eén ding is zeker. In de 3e episode zullen Ferry Bouwman (Frank Lammers) en Danielle (Elise Schaap) in ieder geval goed vertegenwoordigd zijn. Iets wat fans in seizoen 2 vooral hebben gemist. 

Wat gebeurde er in de voorgaande seizoenen van Undercover?

Seizoen 1 is alweer even geleden, toch staan de gebeurtenissen nog in ons geheugen gegrift. Je ziet hoe 2 undercoveragenten infiltreren binnen de familie Bouwman. Dat doen ze door hun intrek te nemen op camping Zonnedauw.  De stellen raken bevriend, maar dat kan niet voorkomen dat Ferry tijdens de fake bruiloft van Bob en Kim (Tom Waes en Anna Drijver) alsnog wordt opgepakt. Dat is tevens de reden van Ferry’s afwezigheid in seizoen 2. 

Ook Kim lijkt uit de serie te zijn geschreven. Zij komt om het leven tijdens een liquidatie. Bob zet zijn werk voort en ontmanteld de criminele activiteiten van de broers Berger. Wanneer Laurent wordt vermoord door JP, wordt hij zelf opgepakt. Dat maakt de weg vrij voor een geheel nieuw Undercover verhaal. We hebben alvast wat scenario’s voor je op een rij gezet. 

Verrassende samenwerkingen in seizoen 3

Waar seizoen 1 en 2 van Undercover vooral in het teken stonden van drugs- en wapenhandel, kan het in de nieuwe release wel eens de andere kant opgaan. De handel in mensen is een nieuwe maar misschien passende verhaallijn. Het is ook mogelijk dat we Nathalie terugzien als de nieuwe handlanger en vriendin van Bob. Eigenlijk zitten we te wachten op een samenwerking. Misschien tussen JP en Ferry, of zelfs met Bob.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven