Dit is de officiële trailer van Steven Spielberg’s bioscoophit West Side Story

Dit is de officiële trailer van Steven Spielberg’s bioscoophit West Side Story
©Twentieth Century Fox Film Corporation 2020

Wie kent de heerlijke musical West Side Story niet? Vanaf 8 december kun je deze verfilming van Steven Spielberg bekijken in de Belgische cinema’s. Natuurlijk wil je niet zo lang wachten! Daarom bekijk je de officiële trailer van West Side Story nu bij Streamlab.

Spielberg’s West Side Story vanaf 8 december in de Belgische cinema’s

Het verhaal van West Side Story is wereldwijd bekend. De musical vertelt het verhaal over de romantiek en liefde in New York, waar ook een behoorlijke portie rivaliteit bij komt kijken. Veel interessanter voor nu, is de nieuwe verfilming van Academy Award winnaar Steven Spielberg.

Met Spielberg als regisseur en Pulitzer Prize winnaar Tony Kushner als scenario schrijver, moét je West Side Story vanaf 8 december 2021 wel gaan bekijken in de zalen van België. Natuurlijk kun je hieronder alvast genieten van de exclusieve trailer op Streamlab.

West Side Story: een ijzersterke crew en cast brengen deze klassieker tot leven

Alle talenten van zowel Broadway als Hollywood hebben zich verzameld om zich te voegen binnen de creatieve crew van West Side Story. Zo is de choreografie in handen van Tony Award winnaar Justin Peck. Niemand minder dan Gustavo Dudamel en David Newman zijn verantwoordelijk voor de heerlijke Anastasia soundtrack van West Side Story.

De cast van Steven Spielberg’s West Side Story is indrukwekkend. Zo wordt Tony bijvoorbeeld magnifiek vertolkt door Ansel Elgort. Rachel Zegler kruipt in de rol van Maria, terwijl rollen als Bernardo, Chino en Luitenant Schrank worden gespeeld door David Alvarez, Andrés Rivera en Corey Stoll.

Laat die decembermaand maar komen. West Side Story is vanaf 8 december 2021 te zien in de Belgische cinema’s. De trailer bekijk je op Streamlab!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven