Dé officiële trailer voor Olaf Presents op Disney Plus

Dé officiële trailer voor “Olaf Presents” op Disney Plus
The Walt Disney Company

Op 12 november is het natuurlijk Disney Day. Hoe kan dat beter worden gevierd dan met een nieuwe serie shorts én Olaf? Zo dacht Walt Disney Animation Studio er ook over! Olaf Presents zet Frozen’s snowman (of sneeuwman) in het zonnetje!

In de serie shorts is het Olaf die in het zonnetje staat. Hij presenteert een geweldige reeks momenten die we allemaal herkennen uit de klassiekers van Disney. Zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. Kun jij ook haast niet wachten tot het zover is? Bekijk de trailer van Olaf Presents dan alvast hier.

Disney Day op 12 november wordt dit keer extra genieten 

In Olaf Presents zie je hoe de populaire snowman uit Frozen verandert in een showman. Olaf presenteert, acteert, produceert en bouwt tussendoor ook nog eens de mooiste decors. Het is namelijk de bedoeling dat Olaf een aantal bijzonder Disney klassiekers gaat hervertellen én beleven. Olaf deinst namelijk niet terug voor een stevig potje acteerwerk.

Voor een rolletje als geest uit de fles, zeemeermin of leeuw op z’n “Olaf’s”, draait de showman zijn hand niet om. Niet alleen Arendelle zal zich op 12 november prima amuseren. Ook thuis genieten we natuurlijk lekker mee van Disney’s Olaf Presents. Ook dit keer horen we de vertrouwde stem van Josh Gad wanneer Olaf begint te praten. Deze Disney shorts worden geregisseerd door animatoren Jennifer Newfield en Hyrum Osmond. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven