Trailer: Halle Berry als MMA kampioen in Netflix’s Bruised

Trailer: Halle Berry als MMA kampioen in Netflix’s "Bruised"
Netflix / TMDB

Netflix heeft zojuist de eerste officiële trailer van Bruised vrijgegeven. Daarin zie je Hally Berry als MMA kampioen die vecht tegen demonen uit het verleden. Bekijk nu op Streamlab alvast de eerste officiële trailer van Bruised.

Bruised is een meeslepende film met een flinke portie drama en Mixed Martial Arts (MMA) hoogstandjes. Hoewel Bruised pas in november te zien zal zijn op streamingdienst Netflix, kunnen we nu al genieten van een voorproefje. 

Als voormalig MMA kampioen Jackie Justice (Halle Berry) na haar kampioenschap afglijdt, krijgt ze een kans om haar titel en glorie te herpakken.

Terwijl ze letterlijk en figuurlijk hard moet vechten voor haar comeback, moet ze tegelijkertijd afrekenen met demonen uit het verleden. Als gevallen atlete en MMA kampioen, moet ze ook aanspraak doen op haar moedergevoel. Zeker wanneer ze oog in oog komt te staan met het kindje dat ze jaren geleden opgaf voor haar carrière. 

Berry is zowel voor als achter de camera actief

Hoewel de cast van Bruised met Halle Berry al indrukwekkend genoeg is, zien we ook Stephen McKinley Henderson en Adriane Lenox schitteren op het witte doek. 

De film Bruised is bijzonder te noemen omdat Berry naast de hoofdrol ook het regisseurschap op zich neemt. En dat is een primeur. Deze had de ster al eerder door als eerste zwarte vrouw in 2002 een Oscar in de wacht te slepen voor beste actrice. 

Bruised gaat op 24 november in première op Netflix

De dramafilm Bruised was al in september van 2020 te zien op het Toronto International Film Festival. Op 24 november is de film beschikbaar op streamingdienst Netflix.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven