Officiële trailer van Disney’s Encanto: november 2021 in de bioscoop

Officiële trailer van Disney’s Encanto: november 2021 in de bioscoop

Eindelijk kunnen we weer naar de cinema. Dit keer heb je wel een hele goede reden. De fonkelnieuwe Disney animatiefilm Encanto draait vanaf november 2021 in de bioscoop.

De familie Madrigal woont in een prachtig huis, hoog in de bergen van Colombia. Zowel het huis waarin de familie woont als het plekje Encanto zijn magisch te noemen. Letterlijk, want Encanto heeft alle nakomelingen van de familie Madrigal voorzien van een speciale en geneeskrachtige gave.

Behalve Mirabel. Zij bezit de gave niet. Toch is ze vastbesloten om het plaatsje te redden van zijn ondergang wanneer ze merkt dat de magie verdwijnt. Is Mirabel de enige redding van de familie en kan zij het magische plaatsje redden?

De officiële trailer bekijk je op Streamlab

De onlangs uitgebrachte trailer voor de splinternieuwe Disney animatiefilm Encanto, bevat muziek van onder andere meervoudig Grammy Award zanger Carlos Vives. Deze acteur uit Santa Marta vertolkt het nummer “Colombia, Mi Encanto” op prachtige wijze.

Deze heerlijke Disney animatie bevat ook prachtige nieuwe nummers zoals “Moana” en “Hamilton” van Lin-Manuel Miranda. Bekijk hieronder alvast wat je in de bioscoop kunt verwachten.

Het scenario van Encanto is geschreven door Castro en Bush Smith. Deze is gebaseerd op hun innige samenwerking met andere pro’s én hun gezamenlijke reis naar Colombia. Encanto is geregistreerd door Jared Bush en Byron Howard. Deze regisseurs kennen we al van producties zoals “Tangled” en “Zootopia”. De productie van deze animatie is in handen van Yvette Merino en Clark Spencer. Charise Castro Smith vervult de rol van co-regisseur.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven