Officiële trailer voor de Disney+ documentaire Stuntman is nu beschikbaar

Officiële trailer voor de Disney+ documentaire “Stuntman” is nu beschikbaar

Vanaf vrijdag 23 juli kun je met jouw Disney Plus België abonnement genieten van de gloednieuwe documentaire Stuntman. De officiële trailer kun je natuurlijk nu al op Streamlab bekijken.

In deze documentaire ben je getuige van de halsbrekende toeren die werden uitgevoerd door wereldberoemde stuntman Eddie Braun. Beter bekend als Evel Knievel. Ook volg je de weg naar de uitvoering van Eddie’s gevaarlijkste stunt ooit; de wereldwijd bekende sprong over de Snake River Canyon waarbij de stuntman wordt afgevuurd door een raket.

Bekijk hier alvast de trailer van Stuntman

Kun je niet wachten tot de release op 23 juli? Bekijk dan nu alvast de officiële trailer van deze Disney Plus documentaire. Deze Disney Original stream je natuurlijk exclusief met jouw Disney Plus België abonnement.

Evel Knievel was vastbesloten de stunt te voltooien voor zijn pensioen. Iets wat zijn jeugdheld nooit is gelukt. De stunt kreeg wereldwijde media aandacht en werd zelfs uitgezonden op televisie. Hoewel Evel Knievel de stunt wel uitvoerde, moest hij dit bijna bekopen met zijn dood.

Stuntman: een legendarische documentaire met medewerking van Kelly Knievel

De uitvoerend producent van Disney’s Stuntman is Kelly Knievel. De productie ligt in handen van onder andere Dwayne Johnson, Brian Gewirtz en Dany Garcia. Deze Disney+ documentaire is geregisseerd door Mattila. De meeslepende muziek in “Stuntman” is afkomstig van Slash in samenwerking met Myles Kennedy and the Conspirators.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven