Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie op Disney Plus België

Heb je altijd al willen weten hoe de meest populaire attracties van Disneyland tot stand zijn gekomen? Dan is dit je kans. Vanaf 21 juli kun je namelijk genieten van de nieuwe Original serie Achter de Attractie. Spannend dus!

Deze Disney+ Original is mede tot stand gekomen door uitvoerend producten Dany Garcia en Dwayne Johnson. Ook Brian Volk-Weiss heeft zijn medewerking verleent. Deel 1 tot en met 5 van deze geweldige Disney Plus Original serie is vanaf 21 juli te streamen.

Achter de Attractie officiële trailer is nu beschikbaar

De officiële trailer voor deze 10-delige Original serie van Disney Plus kun je nu alvast hieronder bekijken. Ben je een liefhebber van attracties of een fan van Disney parken? Dan mag je deze exclusieve tour achter de schermen zeker niet missen. Je ziet de meest populaire Disney attracties van een hele andere kant. Je ontdekt wetenswaardigheden waar je voor deze Disney Plus Original helemaal geen weet van had.

De meest druk bezochte en alom bekende attracties worden uitgelicht. Zoals It’s a small world en Jungle Cruise. Star Wars liefhebber? Laat je dan meevoeren in een reis door, achter en naar Star Wars: Galaxies Edge. Achter de Attractie verwelkomt je zelfs in Haunted Mansion. Smul van exclusief archiefmateriaal en beleef hoe de attracties door de jaren heen verbeterd, verfijnd en aangepast zijn. Dankzij de moderne technologie.

Aflevering 1 t/m 5 van Achter de Attractie op Disney+ België

1. Jungle Cruise

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie Jungle Cruise op Disney Plus België

Aflevering 1 begint direct goed met Jungle Cruise. Zie hoe de kolkende rivier in opdracht van Walt Disney tot stand kwam én hoe de dieren van de jungle tot leven werden gebracht.

2. Haunted Mansion

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie Haunted Mansion op Disney Plus België

Weet je zeker dat je durft te kijken? Haunted Mansion behind the scenes is eng, maar ook vermakelijk tegelijk. Een heerlijke combinatie die je doet huiveren. Van angst of van opwinding? In alle gevallen is deze aflevering zeker de moeite van het kijken waard.

3. Star Wars: Galaxies Edge

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie Star Wars: Galaxies Edge op Disney Plus België

Reis met de snelheid van het licht naar Endor en laat je meevoeren door deze heerlijke simulatie. Geniet van nooit vertoonde beelden en zie hoe deze populaire Disney attractie tot stand is gekomen. Star Wars Tour zie je in de 3e aflevering van Achter de Attractie.

4. Twilight Zone Tower of Terror

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie Twilight Zone Tower of Terror op Disney Plus België

Misschien wel één van de meest opzienbarende en huiveringwekkende Disney attracties ooit. Kom alles te weten over het wel en wee van de lift uit de Twilight Zone, Tower of Terror. Tart het lot én de zwaartekracht en wees getuige van de metamorfose die de attractie op dit moment ondergaat. Guardians of the Galaxy: Mission BREAKOUT!

5. Space Mountain

Officiële trailer voor Disney+ Original serie Achter de Attractie Space Mountain op Disney Plus België

De voorlopig laatste en 5e aflevering van deze Disney Plus Original serie staat helemaal in het teken van Space Mountain. Luister naar de visie en ideeën van Walt Disney en kom het echte verhaal achter de totstandkoming te weten. Ben jij klaar voor de lancering?

Deel 5 t/m 10 worden eind 2021 verwacht

Natuurlijk kun je bijna niet wachten tot de première van de eerste 5 afleveringen op 21 juli 2021. De laatste afleveringen van deze Disney Original staan gepland voor het einde van dit jaar. Dat betekent dus dat je voldoende leuks hebt om naar uit te kijken. Houd jouw Disney Plus België abonnement up to date en mis niets van exclusieve series, films en originals.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven