The Witcher seizoen 3 gaat begin 2022 in productie

The Witcher seizoen 3 gaat begin 2022 in productie
Netflix / TMDB

Seizoen 3 van de Witcher is in de maak. Dat heeft streamingdienst Netflix laten weten tijdens een evenement in september van dit jaar. Dit terwijl het 2e seizoen van de hitserie nog moet beginnen. Geweldig nieuws voor The Witcher fans dus!

Productie verplaatst zich van Arborfield naar Longcross Studios

De opnames voor seizoen 3 van The Witcher zullen naar verluid in de eerste maanden van 2022 van start gaan. De productie vindt niet plaats op de vertrouwde thuisbasis van seizoen 1. Deze reeks van The Witcher word geproduceerd bij Longcross Studios.

Dit in plaats van de Arborfield Studios. Deze naam kennen we natuurlijk allemaal. Arborfield Studios is namelijk verantwoordelijk voor producties zoals Broadchurch. Of dit van invloed is op seizoen 3 van The Witcher is nog niet met zekerheid te zeggen. 

Releasedatum The Witcher seizoen 3 nog niet bekend

Hoewel Netflix vrij stellig was over het begin van de opnames in het eerste kwartaal van 2022, kan de wereldwijde pandemie nog steeds roet in het eten gooien. Dat wil zeggen dat de releasedatum kan worden aangepast naarmate er wederom beperkingen volgen. 

Seizoen 2 op 17 december te streamen via Netflix

Seizoen 2 van deze heerlijke serie wordt in de feestmaand van dit jaar verwacht. Kun je niet wachten tot 17 december? Bekijk hierboven dan alvast de trailer van The Witcher seizoen 2. 

Voor de liefhebbers van Henry Cavill hebben we goed nieuws. 

Hij neemt wederom de rol van Geralt op zich. Vermakelijke beelden voor de vrouwelijke fans zijn dus een feit. Ook Freya Allan zien we in seizoen 2 wederom schitteren in haar rol als Ciri. Evenals Yennefer die wordt neergezet door Anya Chalotra.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven