Is The Walking Dead nog steeds de moeite waard om te bingewatchen in 2021?

The Walking Dead Seizoen 11 op Disney Plus België

Het antwoord daarop is kort en bondig; Ja, ook in 2021 is The Walking Dead nog steeds de moeite van het bingewatchen waard. Zeker nu je via jouw Disney Plus België abonnement ook naar het gloednieuwe seizoen 11 kunt kijken.

Bingewatchen en zombies op Disney+ België: we love it! The Walking Dead seizoen 11 is één van de hit series die je kunt streamen via Disney Plus. Ook in dit seizoen volgen drama en spanning elkaar in rap tempo op. Dé perfecte ingrediënten lijst voor een avondje bingewatchen dus.

Hoewel de vorige seizoenen van The Walking Dead op dit gebied ook wat ups & downs kende, doet seizoen 11 dat vervagen als sneeuw voor de zon. Wat je kunt verwachten? 24 gloednieuwe releases vol spanning en bloeddorstige zombies die hun honger willen stillen.

Deze afleveringen bevat het laatste seizoen van The Walking Dead op Disney Plus

Criticasters, échte bingewatchers en bookmakers wisten al voor de eerste release op 23 augustus dat seizoen 11 spectaculairder dan ooit zou worden. Denk vooral niet in voor de hand liggende situaties op verhaallijnen, want het laatste seizoen van The Walking Dead gaat compleet out of the box. Een heerlijke afsluiting van 10 jaar lang bingewatchen dus!

Spoiler alert! De eerste 8 afleveringen van The Walking Dead seizoen 11

Als je niet zo van de spoilers bent en je tijdens het bingewatchen vooral wilt laten verrassen, kijk dan nu even de andere kant op. Dit zijn namelijk de eerste 8 afleveringen van de serie:

1. Acheron Part 1: Daryl doorzoekt een pas ontdekte legerbasis met zijn team. Negan wordt gedwongen om een nieuwe missie op te starten. Zeker naar aanleiding van Maggie’s verhaal. De Commonwealth’s beoordelen de groep van Eugene.

2. Acheron Part 2: De missie van Maggie zorgt ervoor dat het team een metrotunnel moet passeren, met alle uitdagingen van dien. Yumiko wil een versnelde verwerking van de Commonwealth, als ze met de groep van Eugene zoekt naar antwoorden over haar broer.

3. Hunted: Het team van Maggie wordt gescheiden door de Reapers. Om Alexandria te kunnen redden, proberen Kelly, Magna, Rosita en Carol paarden te vangen.

4. Rendition: De Reapers nemen Dog en Daryl gevangen waarna ze worden overgebracht naar de Meridian. Daar komen ze oog in oog te staan met een oude bekende.

5. Out of the Ashes: Jerry, Aaron, Carol en Lydia bezoeken de ruïnes terwijl het team van Eugène de Commonwealth’s oriëntatie doorloopt.

6. On the Inside: Op de vlucht voor Walkers, houden Virgil en Connie zich schuil in een huis vol met rare wezens. Door hem een tegenstrijdige missie op te leggen, test Pope de loyaliteit van Daryl aan de Reapers. Kelly verlaat Alexandria om Connie te gaan zoeken.

7. Promises Broken: Negan leert zowel Elijah als Maggie een overlevingstechniek. Het team van Eugene betaalt hun boete met het uit de weg ruimen van Walkers.

8. For Blood: Als er een nieuwe groep op komst is, wordt Meridian door de Reapers verdedigd. Volgens Pope is het Maggie die achter de invasie zit. Als er een storm op komst is, moeten de inwoners van Alexandria zich beschermen tegen de Walkers.

24 gloednieuwe afleveringen voor non stop bingewatchen

Natuurlijk bevat seizoen 11 van The Walking Dead nog 16 gloednieuwe afleveringen! Dat zijn in totaal maar liefst 24 afleveringen waarvan de eerste op 23 augustus in première is gegaan. Reden te meer dus om jouw Disney Plus België abonnement up tot date te houden als je ook in 2021 lekker wilt bingewatchen!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven