Teaser trailer: Buzz Lightyear krijgt eigen Pixar Original film in 2022

Teaser trailer: Buzz Lightyear krijgt eigen Pixar Original film in 2022
Walt Disney Studios / Pixar

Dit is misschien wel het leukste nieuws van vandaag! Superheld Buzz LightYear van Toy Story krijgt zijn eigen Pixar Original film. De cinema release is gepland in 2022. Natuurlijk bekijk je de teaser trailer alvast bij Streamlab. 

Buzz LightYear vertelt zijn levensverhaal

Buzz kennen we natuurlijk allemaal van Toy Story. Eén van de animatie paradepaardjes van Pixar. Lightyear krijgt nu zijn eigen avonturenfilm met een science fiction tintje. De release staat gepland voor het jaar 2022. Een exacte datum is nog niet bekend. De Buzz Lightyear fanzone moet dus nog eventjes wachten tot ze alles te weten komen over deze ruimteheld.  

Bekijk nu alvast de teaser trailer van Pixar

De productie van deze Pixar voltreffer is in vertrouwde handen van Galyn Susman. Onder meer bekend van Toy Story That Time Forgot. Angus MacLane is verantwoordelijk voor de regie. Net zoals hij dat deed voor de film Finding Dory. Eveneens uit de stallen van Pixar. De ervaren animator en co-regisseur wist eerder al een Annie Award in de wacht te slepen.  

Chris Evans brengt Buzz tot leven

Chris Evans kruipt in de rol van Buzz. Dat doet hij met zijn stem. Evans kennen we natuurlijk al van producties zoals Avengers:Endgame en Knives Out. Chris Evans liet weten dat het inspreken van Buzz’s stem is als een droom die uitkomt. 

Evans is een ontzettende fan van animatiefilms. De acteur laat weten dat hij het nog steeds een voorrecht vindt om samen met andere talenten te mogen werken aan de film van Buzz Lightyear.  Kun je niet wachten tot 2022 en wil je nu alvast een glimp van Buzz opvangen? 

Bekijk dan zeker de bovenstaande teaser trailer van deze Pixar Original film. Natuurlijk houdt Streamlab je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom deze heerlijke aanstaande Pixar animatie over de ruimteheld uit het welbekende Toy Story.

Bron: Disney+

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven