Super Crooks: Netflix deelt officiële trailer en releasedatum

Super Crooks: Netflix deelt officiële trailer en releasedatum
Bones / Netflix

Was je altijd al fan van de gelijknamige manga van Mark Millar? Dan hebben we goed nieuws. Super Crooks komt namelijk naar Netflix. En alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is, voorzien we je ook gelijk van de officiële trailer én de releasedatum.

Super Crooks laat zien dat je niet direct een held bent wanneer je over speciale krachten beschikt. De verhaallijn van deze live action anime is afkomstig van “Jupiters Legacy”. De manga die afkomstig is van Leinil Yu en Mark Millar. 

Johnny Bolt en de Praetorian in live action

Super Crooks is tot leven gebracht door de animatiestudio Bones uit Japan. Deze studio heeft al meer hits op zijn naam. Zoals onder andere Godzilla Singular Point en Cowboy Bebop: The Movie. De regie van Super Crooks is in handen van Motonobu Hori. 

De nieuwste anime serie bevat karakters die zijn ontworpen door Takashi Mitani. Zoals  boef en motorrijder Johnny Bolt en The Praetorian. De Japanse stem van Bolt wordt vertegenwoordigd door Kenjiro Tsuda. Jonah Scott spreekt de Engelse stem in. 

Slechterik en vijand The Praetorian draagt de Japanse stem van Wataru Hatano. Stemacteur DC Douglas ontfermt zich over de Engelse uitspraken van de slechterik. 

Super Crooks gaat op 25 november 2021 in première

De gloednieuwe anime Super Crooks zal maar liefst 13 afleveringen bevatten. De eerste kun je op 25 november 2021 zien bij streamingdienst Netflix. De live action animatie wordt gesproken in het Engels en Japans. In de officiële trailer van Super Crooks wordt wél Japans gesproken. Dat doet natuurlijk niets af aan de geweldige eerste beelden.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven