Stream vanaf vandaag Hawkeye op Disney+

Stream vanaf vandaag Hawkeye op Disney+
Marvel Studios / TMDB

Hawkeye is vanaf vandaag te zien op Disney+. De Marvel serie bestaat uit 6 afleveringen. Net zoals we dit gewend zijn van What If en The Falcon and the Winter Soldier. De laatste staat gepland op 22 december. De eerste 2 afleveringen kijk je back-to-back. 

Vandaag, woensdag 24 november is het dus zover. De Marvel serie Hawkeye kun je via streamingdienst Disney+ gaan bekijken. Het tijdschema is gelijk aan die van andere Marvel releases. Disney+ verwacht een groot aantal kijkers op de aangegeven tijdstippen. Het kan dus voorkomen dat je te maken krijgt met een korte storing of vertraging.

Hawkeye

We zagen Hawkeye natuurlijk al eerder voorbij komen op het witte doek van Marvel. Het personage was onder meer te zien in Captain America: Civil War en The Avengers. Hawkeye staat nu zelf in de spotlights in deze 5e Marvel Studios release. 

Je ziet hoe Hawkeye wederom in de huid kruipt van Clint Barton. De SHIELD agent die wordt vertolkt door Jeremy Renner. Wanneer de misstappen uit het verleden hem dreigen in te halen, moét hij wel een team vormen met de boogschutter Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Zeker nu Yelena Belova (Florence Pugh) wraak wil nemen op Clint voor Natasha’s dood. Daarnaast worden Hawkeye en Kate Bishop ook vergezeld door andere personages. Zoals “Swordman” Jacques Duquesne en de moeder van Kate, Eleanor Bishop. 

Spin-off serie en debuut?

Hawkeye kent ook een debuut. Alaqua Cox neemt de rol van Maya Lopez op zich. Het is noemenswaardig om te vermelden dat er al een serie over haar karakter in de maak is. We wachten dus vol spanning af op Echo, maar genieten natuurlijk eerst nog van Hawkeye.  

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven