Nieuwe Star Wars serie: The Book of Boba Fett binnenkort op Disney+

Nieuwe Star Wars serie The Book of Boba Fett binnenkort op Disney+
Lucasfilm / TMDB

The Book of Boba Fett is een nieuwe Star Wars serie van Lucasfilm. De release zie je op 29 december exclusief op Disney+. Een goed einde én een perfect begin van het nieuwe jaar! De officiële trailer van The Book of Boba Fett is vanaf nu beschikbaar. Een goede opwarmer voor deze spannende serie. Bekijk hem hieronder en kom alvast in de stemming. 

Hoofdrollen voor Temuera Morrison en Ming-Na Wen

In The Book of Boba Fett zie je hoe de premiejager en Fennec Shand teruggaan naar Tatooine. Ze zetten alles op alles om het gebied van Jabba the Hutt terug te winnen. De uitvoerende productie van deze Star Wars serie is in handen van onder meer Dave Filoni, Colin Wilson en Robert Rodriguez. Ook Kathleen Kennedy doet haar bijdrage. 

John Hampian en John Bartnicki nemen de co-executive productie voor hun rekening. Met medewerking van Carrie Beck en Karen Gilchrist. De hoofdrollen in The Book of Boba Fett zijn weggelegd voor Ming-Na Wen en Temuera Morrison. 

Zijn er overeenkomsten met de Mandalorian?

Collider interviewde één van de hoofdrolspelers. Op de bovenstaande vraag liet Ming-Na Wen weten dat er enkele gelijkenissen zullen zijn, maar ook verrassingen:

“Dat de premiejager en zijn huurling nu samenwerken, geeft toch een andere draai aan het verhaal. Temuera Morrison is mijn tegenspeler. Ik bewonder hem ten zeerste maar moet ook vreselijk om hem lachen. Die chemie tussen ons is bijzonder.”

“Ik ben altijd een beetje de nerd, terwijl Temuera dingen heel serieus kan opvatten en bekijken. Die nerd in mij komt ook naar boven op de set. Ik wil alles weten waardoor ik de crew wel eens kopzorgen geef. Temuera roept me dan tot de orde en zegt; ”aan het werk.” 

Deze nieuwe serie in de Star Wars familie is vanaf 29 december te zien op Disney Plus. Voor de echte fans kan 2021 niet beter eindigen en 2022 niet beter beginnen.

Bron: Movieweb

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven