Komt er een Squid Game seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Squid Game seizoen 2 op Netflix?
Netflix / TMDB

Kunnen we binnenkort genieten van Squid Game seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft hierover onlangs een update gegeven. Er belooft iets groots aan te komen. 

Squid Game is een ongekend succes. De Koreaanse serie wordt misschien wel het grootste Netflix succes ooit. De populariteit is zo groot dat het succesvolle series als Money Heist en Lupin laat verbleken. Fans vragen zich dus nu al af wanneer én of er een seizoen 2 te zien zal zijn. 

Brengt werken aan andere projecten een vervolg in gevaar?

Er zijn voldoende mysterieuze verhaallijnen in het slotdeel van Squid Game seizoen 1. Meer dan genoeg om te vermoeden dat er zeker een 2e seizoen aan zit te komen. Aan het succes van Squid Game, net zoals in de serie zelf, zit echter wel een keerzijde.

De makers van de Koreaanse serie hadden echter nooit kunnen bedenken dat het zo ongekend populair zou worden. Producenten zijn doorgegaan met andere projecten. Staat dit een 2e seizoen in de weg?

Bela Bajaria van Global TV lichtte in een interview met Vulture een tipje van de sluier op. Ook Netflix is verrast over hoe Squid Game is ontvangen door het publiek. “We zijn nu afhankelijk van de tijd die Hwang Dong Hyuk vrij kan maken”. De producent en bedenker van de hitserie werkt op dit moment aan andere projecten.“We zijn bereid om te wachten op zijn beschikbaarheid” aldus Netflix.

Hwang wil even afstand van Squid Game

Hwang heeft aangegeven voorlopig even niet bezig te willen of kunnen zijn met Squid Game. Hoewel we hopen dat de producent dit slechts tijdelijk bedoeld, kan het ook zomaar een einde of een geheel andere visie betekenen. Iets waar fans nog liever niet aan willen denken. Eigenlijk ook helemaal niet nodig, want het is natuurlijk behoorlijk onwaarschijnlijk dat Netflix deze kansen onbenut zou laten. 

Krijgt seizoen 2 een andere wending?

De bovenstaande berichtgevingen doen vermoeden dat seizoen 2 van Squid Game nog wel eventjes op zich kan laten wachten. Toch is dat helemaal niet zo erg. Dat een vervolg een andere wending kan krijgen, brengt alleen maar meer spanning met zich mee. In seizoen 1 zijn er namelijk veel personages “verloren” gegaan door het spelletje dat zij speelde.

Bron: Screenrant

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven