Soul vanaf 25 december exclusief te streamen via Disney Plus België

Op 25 december is het zover. Dan is Pixar’s nieuwe productie “Soul” te streamen via Disney Plus Belgie. En door de bekendmaking van deze datum, weten we nu al dat het een heerlijke 1e kerstdag gaat worden.

Disney Plus laat in naam van directeur Bob Chapek weten blij te zijn met de nieuwe release van Pixar. Soul vertelt een meeslepend en ontroerend verhaal waarin gepaste humor en beleving niet worden vergeten. Een échte Pixar film die, zoals we dat van Pixar gewend zijn, geschikt is om te kijken met de hele familie.

Pixar’s Soul gebruikt de stemmen van onder andere Angela Bassett en Tina Fey. Alom geliefd jazzmuzikant Jon Batiste zorgt voor de muzikale ondersteuning en brengt stukken ten gehore van componisten Reznor en Ross.

Al eerder zijn zij met een Oscar beloond voor hun uitmuntende muziekstukken. Ook de regie van Soul is met Pete Docter in veilige handen. De creatief directeur van Pixar won al eerder een Academy Award, onder andere voor de film Up.

Een plek waar een ziel zijn karakter en persoonlijkheid krijgt

Soul vertelt het verhaal over muziekleraar Joe die na het begaan van een fout uit zijn zo geliefde jazz band wordt gezet. Vervolgens komt hij op een plek waar niets hetzelfde lijkt. Hier krijgt een ziel een persoonlijk karakter voordat hij zijn leven gaat leven op wat wij aannemen als aarde. Samen met een zielsverwant, maakt Joe een onvergetelijke reis die hem antwoord geeft op vragen waar hij eerder nooit bij stilstond.

Soul is een zeer bijzonder aangrijpende film

Soul werpt ons terug op datgene wat er in dit leven toe doet. Deze intentie spreekt iedereen aan, zeker in deze woelige tijden. Hoewel de wereld soms hard en wreed kan zijn, is er ook geluk te vinden in dingen die we als normaal beschouwen. Soul is groots en emotioneel. Docter laat ook weten dat een flinke dosis humor ook zeker niet ontbreken zal. Soul kun je op 25 december exclusief bekijken met jouw Disney Plus België abonnement.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven