Seizoen 4 van You bevestigd door Netflix

Seizoen 4 van “You” bevestigd door Netflix
Netflix / TMDB

Streamingdienst Netflix heeft zojuist seizoen 4 van You bevestigd. Dat terwijl we seizoen 3 vanaf 15 oktober kunnen streamen. You fans hebben dus iets om naar uit te kijken!

Wat gebeurd er in seizoen 3?

De aftrap van You seizoen 3 op 15 oktober ligt nog vers in ons geheugen. In dit seizoen van de Netflix serie zien we hoe het Love en Joe vergaat in hun ouderschap. Inmiddels zijn ze verhuisd naar Madre Linda. Een enclave in Noord-Californië die uit zijn voegen barst van bloggende moeders, Insta-famous cybercriminelen en elitaire ondernemers. 

Hoewel Joe zijn vaderschap en rol als echtgenoot zeer serieus neemt, wordt hij toch ook lichtelijk nerveus van Love’s impulsieve karaktertrekjes. Seizoen 3 is een feest der herkenning. Met acteurs als Saffron Burrows, Victoria Pedretti en Penn Badgley. Naast de vertrouwde gezichten zien we ook hoe Tati Gabrielle, Travis van Winkle en Shalita Grant hun intrede maken in de wereld van You. 

Seizoen 4 van You verkent de duistere facetten van de liefde

De Netflix serie You is geïnspireerd op de novels van Caroline Kepnes. De productie is in handen van Sera Gamble en Greg Berlanti. Ook onder andere Neil Reynolds, Justin Lo en Gina Girolamo kruipen in de rol van producent. You is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Warner Bros, Alloy Entertainment en Berlanti Productions.

Sera Gamble laat weten direct onder de indruk te zijn geweest van Kepnes boeken. De producent laat weten dat het geweldig was om het aan idioterie grenzende wereldbeeld van Joe te kunnen ervaren. Ook weet Penn Badgley deze tol magnifiek neer te zetten. Sera Gamle benadrukte daarbij dat ze blij is met de steun van Netflix voor seizoen 4 van You. De releasedatum en het plot is tot zover nog onbekend.

Bron: Variety

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven