Seizoen 3 van Disney’s High School Musical: The Musical: De Serie is een feit

Seizoen 3 van Disney’s High School Musical: The Musical: De Serie is een feit
©The Walt Disney Company 2021

Streamingdienst Disney Plus België heeft zojuist bekend gemaakt dat seizoen 3 van High School Musical: The Musical: De Serie aanstaande is. Dit wordt natuurlijk hét vervolg op de succesvolle seizoenen 1 en 2.

Producent Tim Federle laat weten gelukkig te zijn dat het 3e seizoen van de hitserie zich voornamelijk afspeelt in de natuur. Vol zwoele zomeravonden rondom het kampvuur en opbloeiende romances. Een ode aan de next generation Wildcats!

Van East High naar knisperende kampvuren in de natuur

De Wildcats naderen het laatste semester van East High. De saaie gangen van de school maken plaats voor een zomerkamp vol ontluikende liefdes en knisperende haardvuren. De productie van High School Musical seizoen 3 verhuist daarvoor speciaal naar een locatie in Los Angeles.

Deze episode beleven we dus niet zoals we dat gewend zijn in Salt Lake City. De opnames gaan eind 2021 van start. De productie blijft wel in handen van Tim Federle.

De nieuwe lading Hollywood talenten staat klaar. Zij hopen dat hun carrière dezelfde route zal volgen als Vanessa Hudgens en Zac Efron. Acteurs voor wie High School Musical voor een ware ommezwaai in hun status zorgde. Natuurlijk niet alleen op het witte doek.

Ook de hitlijsten werden dankzij seizoen 1 en 2 bestormt. Met nummers als “All I Want” en “The Rose Song”. Gezongen door karakters Nini en Ricky (Olivia Rodrigo en Joshua Bassett). De titelsong van seizoen 1 als 2 werden maar liefst 1 miljard en 438 miljoen keer gestreamd.

Flashback naar seizoen 1 en 2 van Disney’s High School Musical

Streamlab neemt je graag even mee terug in de tijd. De opnames van zowel het eerste als tweede seizoen van de hitserie spelen zich af in en rondom de East High School. Seizoen 1 werkt toen naar de première van de musical op East High. De musical Beauty en the Beast staat gepland als eindejaarsmusical in seizoen 2.

Je bent getuige van innige romances, vriendschappen en vijanden die op de proef worden gesteld. Wil jij je alvast goed voorbereiden op seizoen 3 van High School Musical: The Musical” The Series? Bekijk ze dan via streamingdienst Disney Plus. Via Streamlab houden we je natuurlijk op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent deze hitserie.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven