Bevestigd! Seizoen 2 van Only Murders in the Building komt eraan!

Bevestigd! Seizoen 2 van Only Murders in the Building komt eraan!
©The Walt Disney Company 2021

Goed nieuws voor de fans van de comedy Only Murders in the Building op Star van Disney+. De komst van een tweede seizoen van de hilarische crimi is namelijk aangekondigd. Natuurlijk compleet met Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short. Wanneer je seizoen 2 kunt streamen via Disney, Star of Hulu is nog niet bekend. 

Flashback seizoen 1 van de dolkomische misdaadserie op Star

De ijzersterke cast van Only Murders in de Building bestaat onder andere uit het komische trio Short, Gomez en Martin. Wanneer er een weerzinwekkende moord wordt gepleegd in hun chique wooncomplex in Upper West Side, wordt hun voorliefde voor misdaad aangewakkerd.

Vastbesloten om de gruweldaad op te lossen en de dader te vinden, stuitten ze op allerlei rare toevalligheden en geheimen uit het verleden. Met alle hilarische momenten van dien. Ook hun ogenschijnlijke voorliefde voor liegen helpt het drietal niet. 

Seizoen 1 van Only Murders in the Building kun je natuurlijk nu al volop streamen via Star

De release van het tweede seizoen laat nog even op zich wachten. Het scenario van deze hitserie is afkomstig van John Hoffman en Steve Martin. Hoffman is onder meer bekend van releases zoals Looking en Grace & Frankie. Als uitvoerend producenten mogen we ook de grote namen zoals Selena Gomez, Martin Shirt en Dan Fogelman noteren. Evenals Jamie Babbitt en Jess Rosenthal. 

Uitvoerend producent John Hoffman aan het woord

Hoffman laat weten zeer verheugd te zijn met de komst van een nieuw seizoen van Only Murders in the Building. Zowel de crew alsook de cast voelden vanaf de eerste release een ontzettende binding. Met elkaar, maar ook met de fans van de criminele comedy. “Dat we deze serie mede daardoor nu voort kunnen zetten, is onbeschrijfelijk”. Ik wil dan ook iedereen enorm bedanken en verder eigenlijk gewoon zwijgen en wachten op meer”.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven