Releasedatum Attack on Titan seizoen 4 Part 2 bekendgemaakt

Releasedatum Attack on Titan seizoen 4 Part 2 bekendgemaakt
MAPPA / TMDB

Fans hebben er best lang op moeten wachten. Toch is onlangs bekendgemaakt wanneer seizoen 4 Part 2 van Attack on Titan in première zal gaan. Naar verluidt is het slotseizoen te streamen vanaf 9 januari 2022 op Crunchyroll. Dat betekent dus direct een goed begin van het nieuwe jaar.

Cast Attack on Titan keert ook terug in het laatste seizoen

Er is nog meer goed nieuws te melden. Want de bekende gezichten uit seizoen 1 keren ook terug in het slotstuk van Attack on Titan. Hajime Isayama heeft Attack on Titan geschreven als een manga serie. Ook de illustraties zijn afkomstig van zijn hand. Ze waren van 2009 tot begin dit voorjaar te zien in Bessatsu Shonen Magazine.

Seizoen 4 Part 2 van Attack on Titan op 9 januari 2022 te streamen

Wit Studios was verantwoordelijk voor de productie van seizoen 1 tot en met 3. Seizoen 4 is geproduceerd door MAPPA. De serie werd op televisie uitgezonden van 2013 tot en met 2019. Al vanaf het begin is de franchise rondom Attack on Titan ontzettend populair geweest.

Ook wist de manga serie diverse prijzen in de wacht te slepen en was het meest verkochte serie all-time. Attack on Titan is ook verschenen als film én videospel. In ieder geval hebben we iets om ons naar uit te kijken in het nieuwe jaar. Seizoen 4 kun je in januari streamen.

Bron: JP Anime

Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven