Première én officiële trailer van Disney’s Home Sweet Home Alone

Première én officiële trailer van Disney’s “Home Sweet Home Alone”
Walt Disney Studios

Home Sweet Home Alone gaat op 12 november exclusief in première op Disney+ day. Een geweldige en gloednieuwe remake van de bekende films met Macaulay Culkin. De officiële trailer van deze nieuwe release kun je nu al bekijken op Streamlab. Happy Holidays!

Home Sweet Home Alone is een geweldige remake van het gelijknamige imperium

Ben je klaar voor een echt avontuurlijke comedy tijdens de aankomende feestdagen? Vanaf nu hoef jij je niet meer alleen te vermaken met de oude Home Alone films. Deze gloednieuwe remake staat bol van humor en chaos. Bekijk de officiële trailer hier:

Een onbetaalbaar erfstuk en sluwe streken

De stoute jongen Max Mercer wordt vergeten wanneer zijn familie afreist naar Japan voor een welverdiende vakantie. Max weet echter niet dat er zich in de woning een erfstuk bevindt van onschatbare waarde. Iets wat een hebberig echtpaar wél weet. 

Met alles wat in zijn macht ligt probeert Max de indringers buiten de deur te houden. Hij beschermt het erfstuk met een flinke portie vindingrijkheid, sluwe listen en streken. Is het genoeg? In elk geval beseft de jongen dat thuis eigenlijk de beste plek ter wereld is. 

Disney+ Day première op 12 november 

12 november is het Disney+ Day. Een beter tijdstip voor de première had dus eigenlijk niet gevonden kunnen worden. De cast van Home Sweet Home Alone liegt er niet om. De hoofdrollen in deze hilarische film zijn weggelegd voor onder andere Chris Parnell, Devin Ratray, Tim Simons en Ellie Kemper.

De regie van Home Sweet Home Alone is in handen van Dan Mazer. Gebaseerd op een scenario van onder meer John Hughes en Dan Wilson. De uitvoerende productie van deze Disney Plus release is afkomstig van Jeremiah Samuels.  

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven