Pixar short Ciao Alberto deze maand nog op Disney+

Pixar short Ciao Alberto deze maand nog op Disney+
Pixar / TMDB

We houden er toch van! Op Disney+ Day kunnen we genieten van nog meer leuks! 12 november kun je namelijk kijken naar de short Ciao Alberto van Pixar. Deze heerlijke animatie is stiekem een spin-off van Luca. De film die eerder dit jaar te zien was op Disney Plus. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de officiële trailer. 

Indrukwekkende cast van stemacteurs

De productie van Ciao Alberto is in handen van Matt DeMartini. McKenna Harris is verantwoordelijk voor de regie. Wederom kunnen we luisteren naar de stem van Jack Dylan Grazer. Net zoals dit in Luca het geval was, kruipt hij weer in de huid van Alberto Scorfano. 

Pixar’s Ciao Alberto kent een indrukwekkende cast met stemacteurs. Naast Grazer kun je ook luisteren naar de stemmen van Maya Rudolph, Jacob Tremblay en Sandy Martin. 

Geanimeerd cadeautje op Disney+ Day

De stemmen vertellen het verhaal van Alberto. In zijn nieuwe thuishaven Portorosso, stelt hij alles in het werk om het beste personeelslid ooit te worden en zijn baas, de grote visserman Massimo, trots te maken. Kon Alberto maar nét zo stoer en cool zijn als hij. Hoewel hij alles in de strijd gooit om dat te laten slagen, is dat niet zo eenvoudig als het lijkt.

Pixar’s Ciao Alberto kun je vanaf 12 november exclusief streamen op Disney Plus. Dit heerlijke cadeautje hebben we natuurlijk te danken aan Disney+ Day.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven