Ozark seizoen 4: Netflix bevestigd releasedatum voor 2022

Ozark seizoen 4: Netflix bevestigd releasedatum voor 2022
Netflix / TMDB

Ben je een liefhebber van de spannende Netflix serie Ozark? Dan is er goed nieuws. De streamingdienst heeft zojuist de releasedatum van seizoen 4 voor 2022 bekendgemaakt. 

Seizoen 4 in première op 21 januari 2022

Marty Byrde zorgde jarenlang voor het witwassen van geld voor kartels in Mexico. Wanneer zij opmerken dat er naast witwassen ook geld wordt gestolen, moet Marty zich in veiligheid brengen en verhuizen naar Ozark. Daarbij doet hij de belofte tot het witwassen van geld. Dit bedraagt maar liefst 500 miljoen dollar over een periode van 5 jaar. 

Seizoen 4 van Ozark gaat exclusief in première op Netflix. Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten. De release staat namelijk gepland op 21 januari 2022. Hoewel dit dichtbij lijkt, heeft de Covid-19 pandemie roet gestrooid in een vervroegde première van seizoen 4. 

Cast nagenoeg hetzelfde mét een aantal nieuwkomers

De productie van seizoen 4 is bijna klaar. De einddatum staat gepland in de maand oktober van dit jaar. De cast van Ozark is ook in seizoen 4 weer ruim vertegenwoordigd. Natuurlijk zien we Laura Linney en Jason Bateman als Wendy en Marty Byrde. Ozark 4 is ook niet compleet zonder Felix Solis die de rol van Omar Navarro op zich neemt. 

Veronica Falcon is nieuw op de set en zal de rol van Omar’s zus op zich nemen. Ook Helen Pierce keert terug. Weergaloos neergezet door Janet McTeer. Evenals andere bekende castleden zoals Skylar Gaertner en Sofia Hublitz. Julia Garner speelt de rol van Ruth Langmore en laat weten bedroefd te zijn nu het plot van Ozark nadert. 

Ozark seizoen 4 bevat 14 afleveringen 

Jason Bateman kan maar weinig verklappen over de verhaallijn van Ozark seizoen 4. Wel zegt hij dat zowel Marty als Wendy een weergaloos einde te wachten staat. Seizoen 4 van de Netflix hitserie bestaat uit 2 delen en bevat maar liefst 14 afleveringen.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven