Over ons

Hallo. Wij zijn Streamlab!

Wij zijn een enthousiast team van échte film en serie fans. Deze passie willen we graag met je delen. Via deze website blijf je niet alleen op de hoogte van het complete streaming aanbod in België, maar ook van nieuwtjes, updates én fonkelnieuwe releases. Zo haal je dus alles uit jouw abonnement.

Door Streamlab te markeren als jouw favoriet, zie je als eerste exclusieve trailers en sneak previews. Van hitseries, maar natuurlijk ook van de beste films uit het aanbod van diverse streamingdiensten. Wij zorgen ervoor dat je niet uitgekeken raakt!

Elke dag zijn we voor jou op zoek. Naar nieuws, maar natuurlijk ook naar nieuwe aanvullingen op het streaming aanbod in België. Zo geniet je nog meer van jouw abonnement en kun je elke dag genieten van de beste films én series.

Blijf op de hoogte van jouw favoriete streamingdienst

Mis niets van het laatste nieuws over jouw favoriete film of serie. Bekijk exclusieve trailers en geniet van sneak previews zoals je niet eerder zag. Gebruik onze toplijsten bij het kiezen van jouw volgende film, serie of documentaire. Handig, want het aanbod in België is enorm!

Het volledige aanbod van films en series vind je bij ons! Natuurlijk compleet met een omschrijving, details en wetenswaardigheden. Maak jouw keuze door het lezen van de betrouwbare recensies van films en series. Geschreven door filmkenners, maar ook door onze gewaardeerde community.

Vragen of suggesties? Ons team zit voor je klaar!

Natuurlijk beantwoorden we jouw vragen graag. Dat kan over een nieuwe release gaan, maar bijvoorbeeld ook over nieuws gerelateerde onderwerpen. Wil je graag jouw review plaatsen op Streamlab? Of heb je suggesties om onze website te verbeteren? Ook die horen we graag. Ons team hecht veel waarde aan jouw tevredenheid. Neem dus gerust contact met ons op.