Opnames ‘The Falcon And The Winter Soldier’ stopgezet wegens coronavirus

Nadat de Tsjechische regering scholen heeft gesloten in Praag en maatregelen heeft getroffen in de reisbranche omtrent het coronavirus, is nu een grote Disney productie stilgelegd door het virus. Het gaat om de Marvel live-action serie The Falcon and the Winter Soldier. Dit meldt entertainmentwebsite Deadline.

De afgelopen maanden zijn er al veel beelden geschoten in Atlanta, maar afgelopen vrijdag was men begonnen aan een korte shoot in de Tsjechische hoofdstad Praag. Deze shoot zou binnen een week afgerond worden.

Door zorgen omtrent het coronavirus is de productie nu volledig stopgezet. Alle manschappen zijn door de studio teruggeroepen naar Atlanta. Het is op dit moment niet duidelijk of zijn nog terugkeren naar de Amerikaanse stad.

Eerder stilgelegd

Dit is niet de eerste keer dat opnames voor The Falcon and the Winter Soldier onderbroken word. In januari werden er shoots in Puerto Rico afgeblazen door een aardbeving op het eiland. The Falcon and the Winter Soldier, die uit 6 afleveringen bestaat, moet in augustus op Disney Plus verschijnen.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven