Ontdek nu de nieuwe trailer van Disney’s kerst comedy Godmothered

Bekijk nu de nieuwe trailer van “Godmothered” op Disney Plus België. Een heerlijke kerstfilm voor het hele gezin. Je kunt deze nieuwe Disney Plus release vanaf 4 december streamen. Geniet daarom nu alvast van een voorproefje door het bekijken van de nieuwe trailer.

Deze film vertelt het verhaal van een beginnende fee die niet wil dat haar specialiteit met uitsterven wordt bedreigd. Eleanor, gespeeld door Jillian Bell, is vastberaden om de buitenwereld te laten zien hoe onmisbaar feeën eigenlijk zijn. Als Eleanor een oude noodkreet vindt van een tienermeisje, zet ze alles op alles om haar te vinden.

Na een lange zoektocht komt ze de schrijfster van het oude briefje op het spoor. De inmiddels 40-jarige Mackenzie is weduwe, maar heeft een prima baan bij een lokaal televisiestation. Erg gelukkig is ze niet. Mackenzie, gespeeld door Isla Fisher, gelooft niet meer zo in een “eind goed, al goed” leven. Toch laat ze zich inspireren door de goede fee, met vaak hilarische situaties als gevolg.

Kijk Godmothered vanaf 4 december exclusief bij Disney Plus België

Sharon Maguire heeft zich ontfermt over de regie van Godmothered. Net zoals ze dat deed bij films als Bridget Jones’s Diary en Baby. Justin Springer is verantwoordelijk voor de productie terwijl de verhaallijn afkomstig is van onder andere Kari Granlund, Melissa K. Stack en Tom Pollock. Naast Jillian Bell en Isla Fisher wordt de film ook gecompleteerd door acteurs als Mary Elizabeth Ellis, Artemis Pebdani en Santiago Cabrera.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven