Ontdek de magie van Encato vanaf 24 december in je eigen huiskamer

Ontdek de magie van Encato vanaf 24 december
Disney

De culturele vertegenwoordiging in Encanto is magisch. Volgens acteur Wilmer Valderrama heeft Disney een animatie gemaakt waar we ook in de toekomst nog aan terugdenken.  

Encanto zie je vanaf 24 december op Disney +

Encanto draait vanaf 24 november in de bioscoop. Maar vanaf 24 december kun je deze magische animatie ook bekijken met jouw Disney Plus België abonnement. En dat zou je volgens Encanto ster Wilmer Valderrama zeker moeten doen.

De Disney animatie is geregisseerd door Jared Bush en Byron Howard. De hele familie Madrigal ui Encanto beschikt over magische krachten. Maar bij Mirabel ontbreken ze. Tot ze haar geliefde familie moet beschermen tegen het verdwijnen van deze magie. 

In een interview spreekt Wilmer Valderrama de wens uit dat er nog veel gepraat zal worden over Encanto. Nu, maar zeker ook in de toekomst. Hij gelooft dat we moeten én kunnen leren van de culturele vertegenwoordiging en de verdraagzaamheid in Disney’s Encanto. 

Weerspiegeling en representatie op het witte doek is sowieso een “ding”. Jongeren willen zichzelf kunnen herkennen in wat ze zien. Zowel Marvel als Disney hebben hier al gehoor aan gegeven. Of de wereld Encanto om deze reden omarmt, is nog even afwachten. 

Encanto versus House of Gucci

Encanto heeft zelfs van de meest kritische kijkers positieve reviews mogen ontvangen. Daarmee moet de kerstvakantie nog beginnen. Insiders voorspellen zelfs dat deze Disney kaskraker meer bezoekers aan de kassa zal ontvangen dan de film House of Gucci. 

Een goed begin van de feestdagen?

Encanto kun je vanaf 24 december streamen met jouw Disney+ abonnement. Dat betekent dus een perfect begin van de feestdagen. Kijk deze magische animatie met het hele gezin of samen met je vrienden. Wordt het toch nog een magisch kerstfeest!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven