Only Murders in the Building: een heerlijke komische serie met Selena Gomez

Only Murders in the Building: een heerlijke komische serie met Selena Gomez

Op 31 augustus lanceert Disney Plus de comedyserie Only Murders in the Building. Een heerlijke serie die je het wel en wee laat zien in het chique wooncomplex Upper West Side in New York.

Wanneer er iemand op weerzinwekkende wijze om het leven komt, bundelen 3 vreemden hun krachten om zich te ontpoppen tot geobsedeerde detectives. Want gaat het om een noodlottig ongeval of is er sprake van moord?

Omdat ze allemaal een voorliefde voor het oplossen van mysterieuze moorden delen, kiezen ze voor de laatste optie. In hun zoektocht naar de waarheid ontdekt het drietal nog veel meer geheimzinnigheid dat onderzocht moet worden. Natuurlijk met hilarische situaties als gevolg.

De fantastische cast van Only Murders in the Building

De cast van deze nieuwe komische serie op Disney Plus Belgie is er duidelijk één om van te smullen. Selena Gomez maakt ook haar opwachting. We hebben al eerder met haar acteertalenten mogen kennismaken in Disney’s Wizards of Waverly Place. 

Daarnaast schittert ook Steve Martin in Only Murders in the Building. Hij presenteerde onder meer Saturday Night Live en is de schrijver achter de uit 1960 afkomstige The Smothers Brothers Comedy Hour. We kennen Martin ook van films zoals LA Story. 

Martin Short is natuurlijk een absolute garantie voor hilarische momenten. Eerder al speelde hij in comedy’s als Three Fugitive en Innerspace. Al met al een cast die perfect op elkaar is ingespeeld. Qua acteertalent, maar ook voor wat betreft scherpe humor. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven