Only Murders in the Building seizoen 2: dit weten we tot nu toe

“Only Murders in the Building” seizoen 2: dit weten we tot nu toe
The Walt Disney Company / TMDB

Natuurlijk wil je alles weten over seizoen 2 van de hitserie Only Murders in the Building. We kunnen al wel verklappen dat alle sterspelers van seizoen 1 terugkeren. Maar er is meer! Seizoen 1 is nog maar net ten einde en we verlangen alweer naar méér donkerheid en komedie. Zolang het maar afkomstig is van het illustere trio Gomez, Martin en Short.

De sterrencast van seizoen 1 keert absoluut terug

En dat gaat gebeuren. Dat maakte John Hoffman onlangs bekend. De co-creator liet weten dat ook seizoen 2 van Only Murders in the Building alle ingrediënten bevat waar we zo van houden. Dat is de drie-eenheid én het upperclass wooncomplex het Arconia.

De opnames voor seizoen 2 gaan binnenkort van start. Ook dat maakte Hoffman bekend in een interview voor een bekend magazine. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven. Wel weten we dat we wederom kunnen gaan genieten van de geweldige cast uit seizoen 1.

Seizoen 2 van Only Murders in the Building niet compleet zonder Sazz

Mabel Mora, Oliver Putnam en Charles-Haden Savage zullen dus terugkeren naar het hautaine appartementencomplex. Met alle hilarische momenten van dien. Ook Cinda Canning, gespeeld door Tina Fey zal zo goed als zeker weer deel uitmaken van de crew. Dat betekent dat ook Oscar en Mabel wederom hun opwachting zullen maken.

Wanneer we goed kijken naar het slot van seizoen 1, zullen we ook Jane Lynch hoogstwaarschijnlijk kunnen verwelkomen in het nieuwe seizoen. Ook Hoffman lijkt dit te beamen. Hij laat weten dat een 2e seizoen eigenlijk niet compleet zou zijn zonder Sazz.

Flashback naar seizoen 1

We zagen hoe de moord op Tim Kono werd opgelost door Oliver, Charles en Mabel. Jan vond het nodig om zowel Tim, en per ongeluk ook de kat, te vergiftigen. Wanneer het drietal de doorbraak viert met bubbels, maakt een berichtje op de telefoon van de mannen duidelijk dat ze Arconia zo snel mogelijk moeten verlaten. De sirenes zijn al hoorbaar in de verte.

We kunnen haast niet wachten op de release van seizoen 2. Only Murders in the Building heeft ons namelijk met behoorlijk wat vragen achtergelaten. Natuurlijk zal een volgend seizoen antwoord geven op deze vragen. Hofmann heeft al wel laten weten dat we in seizoen 2 meer gaan zien van de familie van Oliver. Iets om naar uit te kijken dus!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven