Nieuw! Only Murders in the building vanaf 31 augustus op Disney+

Nieuw! Only Murders in the building vanaf 31 augustus op Disney+

Vanaf 31 augustus kijk je met jouw Disney Plus België abonnement exclusief naar Only Murders in the Building. Een komische serie met in de hoofdrol niemand minder dan Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin.

Ben je dol op humor maar sla je ook een flinke dosis drama en hectiek niet af? Dan zit je vanaf 31 augustus 2021 goed met jouw abonnement. Only Murders in the Building gaat over 3 personages die eigenlijk totale vreemden van elkaar zijn. Tot op het moment dat er een vermoedelijke moord wordt gepleegd in hun Upper West Side flat.

Overtuigd van wat ze denken te weten of gezien te hebben, zijn de 3 vreemden vastbesloten om de moord op te lossen. Ze zetten alles op alles om de waarheid boven water te krijgen. Ze maken gebruiken van hun kennis én vaardigheden. Vaak met hilarische gevolgen van dien. Only Murders in the Building is een 10 delige must-see serie die je aangrijpt en niet meer loslaat.

Is jouw Disney Plus abonnement up tot date?

Natuurlijk wil je liever niets aan het toeval overlaten als Only Murders in de Building vanaf 31 augustus 2021 beschikbaar is op Disney Plus. Zorg dus dat jouw Disney Plus abonnement up tot date is. Naast deze release op Disney’s Star, geniet je natuurlijk ook van nieuwe National Geographic, Marvel, Star Wars en Pixar films, series en klassiekers.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven