De officiële trailer en première van The Beatles: Get back op Disney+

De officiële trailer en première van “The Beatles: Get back” op Disney+
Walt Disney Studios

Op 25, 26 en 27 november 2021 gaat de docuserie exclusief in première op Disney+. De driedelige serie over The Beatles staat bol van nooit eerder vertoonde beelden. De officiële trailer van The Beatles: Get back bekijk je natuurlijk via Streamlab.

Een muzikale reis achter de schermen

De regie voor deze Disney Original serie is in handen van Peter Jackson. Niet de eerste de beste, want de filmmaker wist al eerder 3 Oscars in de wacht te slepen. We kennen Jackson onder andere van The Lord of the Rings en “They Shall Not Grow Old”.

Onmogelijke deadlines, vriendschappen en vertrouwen 

The Beatles: Get Back is een absolute must-see voor muziekliefhebbers. Je wordt mee teruggenomen in de tijd en bent getuige van nooit eerder vertoonde opname sessies. In totaal 150 uur aan audio en maar liefst 60 uur aan beeldmateriaal. 

Je ziet ook de bijzondere samenwerking tussen Paul, George, John en natuurlijk Ringo. Hoe bereidde de groep zich voor op hun eerste concert? En hoe gaat de popband om met de strakke deadlines en welke bekende nummers kwamen er tot stand? Bekijk hier alvast de officiële trailer van The Beatles: Get back.

Filmregisseur Jackson mag gezien worden als de uitverkorene. Als enige had hij toegang tot dit bijzondere materiaal dat al meer dan 50 jaar ligt te wachten in een afgesloten ruimte. Nooit eerder is iemand zo dichtbij deze historische schatten geweest.

Jackson is erin geslaagd om de geschiedenis van The Beatles op prachtige wijze te restaureren en verfilmen. Nu pas komen fans van het eerste uur te weten hoeveel druk de groep kreeg te verwerken. Het werk dat nu nog de hitlijsten bestormt, liet zijn littekens na. 

Was hun vriendschap bestand tegen deze enorme druk? The Beatles: Get back bevat naast historische achter de schermen beelden ook het complete laatste live optreden. Een muzikale ode vanuit Londen. Luister naar bestsellers zoals Let it Be en Abbey Road.

25, 26 en 27 november in première op Disney+

The Beatles: Get back is een productie die tot stand is gekomen door Apple Corps Ltd en WingNut Films Productions. Uiteraard in samenwerking met The Walt Disney Studios. De regie van deze 3-delige documentaire is in handen van Peter Jackson. 

Zowel McCartney, Ringo Starr, Clare Olson, Olivia Harrison en Yoko Ono Lennon hebben meegewerkt aan de productie. Giles Martin, bekend van Rocketman, kruipt samen met Michael Hedges in de rol van muziek supervisor. Ook Sam Okell heeft zijn bijdrage gedaan.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven