Dit is dé officiële trailer van de Disney+ documentaire A Spark Story

Dit is dé officiële trailer van de Disney+ documentaire A Spark Story
The Walt Disney Company

Op 24 september was het tijd voor de lancering van de Disney Plus documentaire A Spark Story. Heb je deze even gemist? Geen paniek! Bereid je alvast voor met de officiële trailer!

De documentaire vertelt het verhaal achter de SparkShorts van Disney en Pixar. Zoals Nona en Twenty Something. In deze docu krijg je een kijkje achter de schermen. Je wordt meegezogen in de visie en gedachtegang van filmmakers Aphton Corbin en Louis Gonzales. 

Bekijk hier de officiële trailer van A Spark Story op Disney Plus

Bekijk de officiële trailer van deze Disney+ documentaire hier. Daarna kun je A Spark Story natuurlijk ook direct via de streamingdienst bekijken. De docu achter de SparkShorts is geproduceerd door David Gelbin, Brian McGinn en Jason Sterman. Sterman is tevens verantwoordelijk voor de regie, in samenwerking met Supper Club’s Leanne Dare. 

Een vertaling naar het witte doek door persoonlijke storytelling en toewijding

Producent Jason Sterman laat weten dat deze documentaire bol staat van de persoonlijke storytelling en toewijding. Pas na het zien van het verhaal achter de voorgaande SparkShorts, begrijpen kijkers wat er nodig is om dit soort films te kunnen produceren.  

Sterman geeft ook aan dat de documentaire op Disney+ bijzonder is door de vele persoonlijke invloeden. Van de crew, maar in het bijzonder van de filmmakers zelf. Je kunt stap voor stap volgen hoe producties als Twenty Something en Nona tot leven komen. 

Regisseurs Gonzales en Corbin laten hun gevoel en emoties spreken. Na het kijken van deze documentaire weet je dus wat er nodig is om het echte Pixar gevoel te kunnen creëren. Ook regisseur Leanne Dare, bekend  van Chef’s Table, geeft aan dat de onderlinge verbondenheid tussen het team niet alleen te zien, maar zeker ook te voelen is. 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven