Nieuw op Disney+ België in mei 2021

De maand mei staat bij Disney+ België weer bol van de nieuwe releases. Dat betekent dat je weer volop kunt genieten van jouw abonnement. Je geniet van fonkelnieuwe series, maar natuurlijk ook van films. Bijvoorbeeld op Star, National Geographic of één van de andere vele aanbieders. Naast films en series kijk je in de maand mei natuurlijk ook naar nieuwe seizoenen. Bijvoorbeeld van Black-Ish, Marvel’s Runaways of High School Musical. 

Natuurlijk valt er nog veel meer te zien via jouw Disney+ Belgie abonnement. Je hoeft je dus geen moment te vervelen. Met zoveel nieuw aanbod, wil je natuurlijk wel weten welke titels of nieuwe releases interessant zijn voor jou. Misschien ben je een liefhebber van avontuur, actie of science fiction? Disney+ biedt in de maand mei voor ieder wat wils. In deze lijst voorzien we je alvast van een voorproefje. Zo maken we voor jou de keuze makkelijker. 

Nieuwe series en films op Disney+ België

In de maand mei kun jij je via jouw Disney Plus België abonnement elke week verheugen op nieuwe series, films en documentaires. En dat begint al direct goed vanaf 4 mei. Deze maand heb je dus een goede reden om wat meer tijd voor jezelf te reserveren. Kijk je liever met het gezin, vrienden of je partner? Ook dan kun je een keuze maken uit een overweldigend aanbod. Van The Beverly Hillbillies en Post Grad, tot aan Water for Elephants. 

Vanaf 7 mei voorziet Disney+ Belgie direct van een aantal geweldige nieuwe releases. Je geniet in deze week bijvoorbeeld van Baby’s Day Out. Maar, ook van The Art of Getting By én Joshua. Ben je een fan van de Amerikaanse dramaserie Angel? Dan zit jij in mei goed. Disney voorziet je in deze maand namelijk van seizoen 1 tot en met 5. 

Een week later, vanaf 14 mei, kun je via jouw Disney+ Belgie abonnement kijken naar nog meer nieuwe releases. Wat dacht je van Ladyhawke? Een geweldige fantasy film met in de hoofdrol niemand minder dan Rutger Hauer en Michelle Pfeiffer. Wordt getuige van de onmogelijke liefde tussen Isabeau en Navarre. In deze week kijk je via Disney Plus ook naar The Beverly Hillbillies. Een hilarische Amerikaanse comedyserie die je niet wilt missen.  

In de week van 21 mei raak je niet uitgekeken. Disney Plus lanceert in deze week onder andere Post Grad. Een heerlijke Amerikaanse high school comedy met in de hoofdrol onder meer Zach Gilford en Alexis Bledel. Ook An Innocent Man wordt in de maand mei toegevoegd aan jouw Disney+ Belgie account. 

In de laatste week van de maand mei is er ook voldoende nieuws te zien op Disney+. Vanaf 28 mei kun je namelijk kijken naar de lachwekkende film The Full Monty. Een groep metaalarbeiders neemt je mee in de wereld van striptease acts en clubs. In deze week kijk je ook naar de film Water for Elephants met Reese Witherspoon. De romantiek en drama spat van scherm. Ook This Means War is vanaf 28 mei te zien op Disney Plus Belgie. 

Nieuw vanaf 4 mei

Star Wars: The Bad Batch

Op 4 mei kun je via Disney Plus Belgie kennismaken met Star Wars: The Bad Watch. Dat doe je via een 70-minuten lange premiere aflevering. Vervolgens wordt er vanaf 7 mei wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd. The Bad Watch omvat een groep klonen die op genetisch gebied iéts anders zijn dan die van het Republikeinse leger.

Nog voordat de Clone Wars worden getransformeerd, probeert deze elitegroep zich te vestigen binnen het melkwegstelsel. Of dit de groep klonen met speciale vaardigheden lukt kun je vanaf 7 mei ontdekken. Vanaf deze datum is er elke vrijdag een nieuwe aflevering beschikbaar.  

Nieuw vanaf 7 mei

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – Seizoen 6

In het voorgaande seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. waren we getuige van een tijdreis. Terwijl dit helemaal niet de bedoeling was, werd het team verplaatst naar een dystopische toekomst. Tijdens deze reis werd het team voor verschillende uitdagingen gesteld. Van diverse tijdlijnen en planeten tot aan vijanden waarvan ze niet eens wisten dat ze bestonden.

Toch bundelde zij hun krachten en besloten het avontuur te omarmen. Hoewel de planeet werd gered door te spelen met de tijd, moeten ze nu accepteren dat dit niet het geval is voor Coulson en Fritz. Geniet vanaf 7 mei van Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6. 

Nieuw vanaf 14 mei

New Girl – Seizoen 1-7

Was je al een fan van New Girl? Disney+ voegt vanaf 14 mei alle 7 seizoenen toe. New Girl is een charismatische comedyserie die je meeneemt in het leven van Jess. Een energie leerkracht die samenwoont met 3 bijzondere huisgenoten en haar vriendin. Je ziet hoe de groep de gekste avonturen beleeft. Er is in deze Disney Plus serie plaats voor hilarische acties en woordspelingen.

Maar, de huisgenoten worden ook geconfronteerd met problemen op het gebied van liefde en relaties. Jess wordt vertolkt door Zooey Deschanel. Hannah Simone kruipt in de rol van Jess’s beste vriendin Cece. Seizoen 1-7 zie je vanaf 14 mei op Disney+.

High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2

Vanaf 14 mei geniet je met jouw Disney Plus België abonnement ook van High School Musical: The Musical: The Series Seizoen 2. Een heerlijk meezingspektakel voor jong en oud. Je ziet hoe de leerlingen zich voorbereiden op een nieuwe musical die het voorjaar inluidt.

High School Musical: The Musical: The Series wordt fantastisch vertolkt en omvat een perfecte balans tussen zang, dans en drama. In seizoen 2 hoor je ook herkenbare melodieën. Van bekende hits zoals Just for a Moment en Born to be Brave. Voor dit nieuwe seizoen van High School Musical, reserveer je in de maand mei zeker het beste plaatsje voor de televisie. 

Marvel’s Runaways – Seizoen 2-3

In het nieuwe seizoen van Marvel’s Runaways, wordt je voor een vraag gezet. Want hoewel pubers vaak vinden dat hun ouders meedogenloos en gemeen zijn, trekken we dat vaak in twijfel. Maar is dat terecht? Een groep tieners uit Los Angeles hoopt het tegendeel te bewijzen.

Ze vragen zich af welke intenties ouders hebben en met welk doel. Terwijl ze dat doen ontdekken ze iets mysterieus. Ook hun ouders doen ontdekkingen die meer vertellen over wat er echt aan de hand is. Lukt het de jongeren om ze te stoppen voor het te laat is? 

Black-Ish – Seizoen 6

Via jouw Disney+ België abonnement kun je vanaf 14 mei ook genieten van Black-Ish seizoen 6. De serie neemt je opnieuw mee in de wereld van Andres en zijn gezin. Zowel Dre als moeder Rainbow hebben moeite met de verschillen tussen hun jeugd én die van hun kinderen.

Hoewel ze maar al te goed weten dat het gevolgen heeft wanneer ze hun kinderen meer gunnen dan ze zelf hebben gehad, omarmen ze die maar al te graag. Natuurlijk resulteert dit in de nodige hilarische situaties zoals we dat van Black-Ish zijn gewend. 

Rio

Nieuw op Disney Plus in de maand mei is Rio. Een heerlijke comedy van de makers van Ice Age. Ara Blu kan niet vliegen. Simpelweg omdat hij dit nooit heeft geleerd. Toch leeft hij samen met zijn baasjes een fijn bestaan in Minnesota. Hoewel ze denken dat Blu de laatstlevende Ara ter wereld is, ontdekken ze een vrouwelijke soortgenoot in Rio de Janeiro. 

Vol goede moed reizen ze af naar Rio om Ara Jewel te ontmoeten. Het koppeltje Ara’s wordt echter direct bij aankomst ontvoerd door een groep handelaars. Als een groep slimme vogels ze te hulp schieten, weten ze te ontkomen. En nu vliegen een must is om terug te kunnen keren naar hun baasjes, moet Blu er toch echt aan geloven. Een echte must see!

Rio 2

Ook Rio 2 kun je in de maand mei zien via jouw Disney Plus abonnement. In deze geweldige opvolger van Rio, zie je hoe Blu en zijn gezin verhuizen naar de regenwouden van het Amazone gebied. Het gezin Blu bestaat inmiddels uit vrouw Jewel én hun 3 Ara kinderen.

Blu kan zich nog niet zo goed aanpassen aan zijn nieuwe leefomgeving. Zeker niet wanneer hij het aan de stok krijgt met Nigel. Wanneer hij daarna een monster ontmoet dat zijn schoonvader blijkt te zijn, is het drama compleet. Rio 2 staat bol van actie en humor!

Nieuw vanaf 21 mei

War of the Worlds – Seizoen 2

In War of the Worlds seizoen 2 wordt het bewijs van buitenaards leven bevestigd. Dat gebeurd waneer ruimtevaarders een herkenbaar signaal oppikken dat afkomstig is uit de ruimte. De mensen op aarde wachten in spanning op een tweede teken van leven. Dat neemt niet heel veel tijd in beslag. Binnen afzienbare tijd wordt de mensheid vernietigd. Er blijft slechts een kleine samenleving over. War of the Worlds 2 zie je vanaf 21 mei. 

Marvel: M.O.D.O.K.

Ook in mei komen Marvel fans weer volop aan hun trekken. In Marvel: M.O.D.O.K. maak je kennis met een entiteit die je al kunt kennen van Tales of Suspense #94 uit 1967. Deze kwaadaardigheid wilt niets liever dan de wereldmacht overnemen maar kent behoorlijk wat tegenslagen.

Terwijl hij zijn organisatie A.I.M kapot maakt en te maken heeft met een huwelijk dat op springen staat, wordt hij opnieuw uitgedaagd. Kan M.O.D.O.K (Mental Organism Designed Only to Kill) de midlife crisis overwinnen? 

Nieuw vanaf 28 mei

Akashinga: The Brave Ones

Oud Special Forces soldaat Damien Mander richt in Zimbabwe de Akashinga op. Een effectief middel om de illegale stroperij tegen te kunnen gaan. Dat is nodig omdat veel Afrikaanse dieren met uitsterven worden bedreigd. Het team dat uit getraumatiseerde vrouwen bestaat, is vastberaden de dieren te beschermen en hun levensomstandigheden te verbeteren.

Maar dat geldt ook voor hun eigen situatie. Akashinga: The Brave Ones brengt een ode aan dieren, natuurbehoud en het versterken van gemeenschappen. De film laat zien dat stropen ook op een maatschappelijk verantwoorde manier kan worden opgelost. The Brave Ones is geproduceerd door James Cameron. 

A Teacher

Hoewel Claire net is begonnen als lerares op de Westerbrook High School, is ze niet gelukkig. Haar huwelijk verkeert in zwaar weer en ze is ver weg van haar familie. Ze wordt vrienden met collega lerares Kathryn en geeft bijles aan Eric. Claire helpt hem bij de voorbereiding op zijn examen maar ontdekt al snel de charismatische kant van haar student.

Eric staat thuis onder druk doordat de zorg voor zijn broers en familie op hem neerkomt. Claire ontfermt zich over Eric en al snel maakt ze een keuze die haar carrière, familie én vrienden schade toebrengt. Is de liefde groot genoeg om dit te kunnen overwinnen? 

Bob’s Burgers – Seizoen 1-10

Vanaf 28 mei kun je via jouw Disney+ Belgie abonnement ook kijken naar Bob’s Burgers. Een heerlijke Amerikaanse animatie. Disney voegt seizoen 1 tot en met 10 direct toe. Je wordt meegezogen in het leven van Bob, Linda, Tina, Gene en Louise Belcher.

Een gezin dat hopeloos probeert om een hamburgerrestaurant succesvol te maken én houden. Waar Bob uit alle macht probeert de tent tot een succes te maken, denkt zijn gezin daar nog wel eens anders over. Met heel veel hilarische situaties en uitspraken tot gevolg. 

Rebel

Vanaf 28 mei kun je via Disney Plus weer genieten van een nieuwe Star Original. Rebel neemt je mee in het leven van Annie. Zij geeft juridische adviezen zonder dat ze daarvoor is afgestudeerd. Annie is meedogenloos, maar ook grappig en een tikkeltje neurotisch. Als ze ergens in gelooft, bijt ze zich erin vast. Als Annie Rebel een doel voor ogen heeft, dan wordt deze behaald. Ongeacht de prijs die ze daarvoor betaald. Deze Star Original is gebaseerd op en toont vergelijkingen met de alom bekende Erin Brockovich.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven