Nieuw op Disney+ België in april 2021

Ook in april geniet je weer van een nieuw Disney Plus België aanbod. Van series en films tot aan interessante documentaires. Niet alleen op Disney+, maar ook op Star, Pixar en onder andere National Geographics. En deze maand is het aanbod duizelingwekkend. Dat betekent binge watchen naar jouw favoriete en langverwachte serie.

Meer zin in een film? Ook dan zit je in april goed met jouw Disney+ abonnement. Bijvoorbeeld met de bestseller Can You Ever Forgive Me of X-Men: Dark Phoenix op Star. Natuurlijk is dat nog lang niet alles. En dat is goed, want met de paasvakantie voor de deur hoef jij je geen moment te vervelen. We hebben alle nieuwe releases voor Disney+ Belgie alvast op een rij gezet.

Nieuwe films en series op Star

De onderstaande nieuwe releases op Star voor de maand april, is slechts een greep uit de selectie. Je kijkt in deze maand namelijk ook naar Alien 3 en Cinderella Man. Ook I Think I Love My Wife en Dodgeball liggen op de plank. Evenals Prometheus, The Savages en South Pacific. Alsof dat nog niet genoeg is, geniet je in deze maand ook van Father of the Bride en natuurlijk Father of the Bride Part II. Hieronder lees je welke films en series je nog meer kunt verwachten.

Nieuw vanaf 2 april

High Fidelity

Deze serie vertelt het verhaal van muziekliefhebber Zoë. De serie is gebaseerd op de film Touchstone en de bestseller roman van Hornby. Zoë Kravitz (Cusack) is de eigenaresse van een muziekwinkel en heeft een tomeloze passie voor alles wat met muziek te maken heeft. In deze serie krijg je een uniek kijkje in haar leven. Zeker omdat ze haar levensverhaal zelf aan de kijker vertelt. En dat verhaal gaat verder dan alleen haar liefde voor muziek.

Nieuw vanaf 9 april

Solar Opposites – Seizoen 2

In april kijk je via Star ook weer naar een nieuw seizoen van Solar Opposites. De 4 aliens staan garant voor de meest komische avonturen. Zeker omdat de groep qua mening nogal is verdeeld. Waar Terry en Jess weglopen met de manier waarop de mensheid leeft, zetten Korvo en Yumyulack hier vraagtekens bij. De strijd van koppigheid en humor barst los is dit nieuwe en heerlijke seizoen van Solar Opposites. Je bekijkt de serie vanaf 9 april op Star.

Dollface

Dollface kijkje vanaf 9 april op Star met jouw Disney+ België abonnement. Wanneer een jonge dame door haar vriend aan de kant wordt gezet, lijkt alles ineen te storten. Niets is minder waar. Samen met haar vriendinnen blaast ze haar vrouwelijkheid nieuw leven in. Met hilarische momenten en beschamende situaties tot gevolg. Dollface is fris én herkenbaar.

Can You Ever Forgive Me?

Melissa McCarthy is dé ster in deze nieuwe film op Star. Je volgt het leven van auteur Lee Israel. Zij vult haar leven in met het schrijven van biografieën over bekende mensen. Menig beroemdheid heeft ze beschreven, maar haar schrijfstijl lijkt niet meer te passen bij de norm van deze tijd. Haar vriend Jack moedigt haar aan om een andere talent meer uit te werken. Lee kiest vervolgens een pad dat minder onschuldig is dan het schrijven van biografieën.

Nieuw vanaf 16 april

Criminal Minds – Seizoen 1-14

Ben je een liefhebber van politiedrama? Dan bekijk je seizoen 1 tot en met 14 van Criminal Minds vanaf 16 april op Star. Het team dat samenwerkt met de FBI, richt zich meer op de criminelen achter de daad dan het delict zelf. In een poging om te begrijpen hoe een crimineel denkt, zetten ze alle mogelijke hulpmiddelen in. Van analyses tot gedragsprofielen.

American Dad – Seizoen 15

Wie houdt er niet van American Dad? Deze sitcom laat zien hoe het gezin van alfa mannetje Stan Smith de nieuwe regels van de CIA doorstaat. Stan werkt vanaf nu thuis. Gedreven door het naleven van de American dream, heeft het hoofd van de huishouding het nogal eens mis. Met alle hilarische gevolgen van dien. Geniet van American Dad seizoen 15!

The Big Year

Deze komedie met in de hoofdrollen o.a. Owen Wilson, kijk je vanaf 16 april met jouw Disney+ België abonnement. Je volgt de avonturen van 3 vrienden die zich allemaal in een andere fase van het leven bevinden. Om toe te geven aan hun crisis, doen ze 12 maanden lang waar ze altijd al naar verlangde. Hun dromen werkelijkheid laten worden.

Joy

Joy vertelt het verhaal van een gelijknamige zakenvrouw die als een matriarch fungeert binnen 4 generaties. De hoofdrol in deze film wordt gespeeld door Jennifer Lawrence. Je ziet hoe Joy zich staande houdt in de harde zakelijke wereld. Daarbij wordt ze geconfronteerd met leugens, ontrouw, emoties en verloren liefdes. Wie is vriend of vijand?

Bad Times at the El Royale

In de omgeving van Lake Tahoe staat een oud en vervallen hotel. EL Royale is hét decor voor een bloedstollende nieuwe film op Star. Je ziet hoe 7 personen samenkomen in dit oude etablissement. Ieder kent zijn eigen duistere verleden en herbergt een geheim. Ze krijgen nog één keer de mogelijkheid om het tij te keren, voordat het drama écht begint.

Nieuw vanaf 23 april

X-Men: Dark Phoenix

Jean Grey gaat op een avontuur dat haar bijna fataal wordt. Tot ze veranderd in een krachtige mutant en terugkeert naar de aarde. Ze voert een strijd met het controleren van haar krachten, maar dat blijkt tevergeefs. Zal Jean Grey (Sophie Turner) haar krachten kunnen bedwingen nog voordat The X-Men oog in oog staat met een gevaarlijke vijand?

Nieuw vanaf 30 april

Fosse/Verdon – Seizoen 1

Deze serie is in april nieuw op Star. Als je een liefhebber bent van entertainment uit de vroegere jaren, dan mag je deze nieuwe release zeker niet missen. De serie vertelt het verhaal van Bob Fosse en Gwen Verdon. De beide dansers waren trendsetters op het gebied van showbizz en entertainment. Hoewel ze succes hebben gekend, betaalde ze uiteindelijk wel een hoge prijs voor deze roem. Je ziet het vanaf 30 april in Fosse/Vernon.

9-1-1 – Seizoen 3

In seizoen 3 van 9-1-1 zie je hoe de hulpverleners te werk gaan als Santa Monica wordt bedreigd door een enorme tsunami. Ook Buck gaat weer aan het werk. Ondanks het feit dat hij nog steeds moeite heeft met het heroveren van zijn plaats binnen het team. In dit seizoen van 9-1-1 zie je hoe de hulpverleners een groot en mysterieus geheim blootleggen.

Glee: The 3D Concert Movie

We waren natuurlijk al dol op de Glee serie, maar nu is er een heuse film in 3D. Glee: The 3D Concert Movie neemt je mee achter de schermen. Je geniet van magische muziek en indrukwekkende personages, maar ook van een diepere boodschap. We moeten onszelf namelijk omarmen zoals we zijn. The 3D Concert Movie is genieten vanaf minuut 1!

Nieuwe series, films en documentaires op Disney Plus België

Ook Disney+ voegt deze maand ongelooflijk veel nieuwe films en series toe aan het aanbod. Zoals bijvoorbeeld Gnomeo en Juliet of Melody in Time. Maar je kunt in de maand april ook gaan genieten van echte klassiekers. Heerlijk om bij weg te dromen met het hele gezin. Wat dacht je van The Sound of Music en The Parent Trap? Laat die maand maar komen dus!

Nieuw vanaf 16 april

Big Shot

Deze film laat zien hoe Marvyn (John Stamos) een tweede kans krijgt op een nieuwe carrière. Door zijn vurige karakter is hij zijn baan binnen de NCAA verloren. Hij gaat aan de slag als basketbal coach binnen een privéschool. De meiden hebben een zachte aanpak nodig om succesvol te kunnen zijn. Niet iets waar Marvyn in uitblinkt. Toch is hij van goede wil. Als de tactiek blijkt te werken, wordt hij ineens de man die hij al die jaren al wilde zijn.

Earth Moods

Ultiem tot rust komen en ontspannen doe je vanaf 16 april met Earth Moods. Je hoeft je bank niet af om de hele wereld over te kunnen reizen. Ondertussen maak je kennis met prachtige beelden uit de natuur, maar ook muziek die aansluit bij jouw mood. Reserveer een plekje voor de televisie en dwaal met Disney+ af naar de mooiste plekjes op aarde.

Nieuw vanaf 22 april

Secret of the Whales

Een prachtige documentaire neemt je mee onder water. In deze docu leer je de leefcultuur van walvissen begrijpen. Van sociale vaardigheden tot op de manier van communiceren. Deze docu serie is opgenomen in een tijdsbestek van 3 jaar door James Cameron. Je geniet van nooit vertoonde beelden van walvissen en hun leefgebied van over de hele wereld.

Nieuw vanaf 23 april

The Falcon and the Winter Soldier – Finale

Deze heerlijke Marvel serie gaat verder waar het avontuur van The Avengers: Endgame eindigde. In 6 afleveringen volg je de avonturen van Bucky Barnes en Sam Wilson. Ze beleven samen de mooiste avonturen. Maar, ook hun geduld wordt getest. The Falcon and The Winter Soldier Finale zie je vanaf 23 april met jouw Disney+ België abonnement. Kun je geen genoeg krijgen van deze serie en wil je alles weten over de making off? Kijk dan vanaf 30 april naar Marvel Studios: Assembled. Je krijgt dan écht een kijkje achter het witte doek.

Nieuw vanaf 30 april

Mickey Mouse

Met deze korte tekenfilmpjes zie je hoe jouw kinderheld de meest doldwaze avonturen mee haalt. Mickey bezoekt de moderne plaatsen van nu. Onder andere Venetië en de Alpen, maar ook Parijs, New York en Beijing. Naast Mickey geniet je in deze Shorts ook van andere helden zoals Pluto, Goofy en Donald Duck. Je ziet de Mickey Mouse Shorts vanaf 30 april.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven