Nieuw op Disney+ België in juni 2021

Ook in juni 2021 kun je met jouw Disney Plus België abonnement weer genieten van nieuwe releases. Deze maand zijn dat er ongelooflijk veel. Sta jouw plek op de zetel dus ook de aankomende tijd niet zomaar af. Zorg er in ieder geval voor dat jouw Disney+ abonnement up to date is. Heb je nog geen lidmaatschap? Sluit deze dan vandaag nog af.

De lijst voor de maand juni is niet alleen lang, maar staat ook vol met nieuwe films, series en interessante documentaires. Zoals bijvoorbeeld de docu over Wolfgang Puck die je vanaf 25 juni kunt bewonderen. Dus ook zonder de zon hoef jij je deze maand geen minuut te vervelen. Bekijk snel het nieuwe aanbod voor de maand juni op Disney+.

Nieuwe series en films op Disney+ België

Je kunt kijken naar zowel nieuwe series als films. En met deze indrukwekkende en gevarieerde lijst is er geen tijd te verliezen. Kijk bijvoorbeeld met het hele gezin naar de animatieserie Teacher’s Pet seizoen 1 en 2. Natuurlijk duik je op 9 juni ook in de wereld van Loki. Maar dat is nog niet alles. Disney Plus trakteert je deze maand op nog meer nieuws!

Vanaf 4 juni kun je ook kijken naar Raya en de Laatste Draak. En wat dacht je van seizoen 1 tot en met 6 van The Americans? Ook liefhebbers van Star Wars komen deze maand aan hun trekken. Via Disney+ België kijk je op 18 juni naar Star Wars Vintage: Clone Wars 2D Micro Series, Droids én Ewoks.

Alsof dit nog niet genoeg reden is om thuis te blijven, kun je vanaf 25 juni ook kijken naar onder andere Behind Enemy Lines, Wolfgang en Brubaker.

Nieuw vanaf 4 juni

My Name Is Earl – Seizoen 1-4

De hoofdrol in My Name is Earl wordt gespeeld door Jason Lee. Earl maakt niet altijd de beste keuzes. Al meerdere keren heeft hij beslissingen gemaakt die niet altijd even goed uitpakte. Tot op het moment dat het lot anders bepaald.

Earl bevindt zich in een rollercoaster van situaties. Elke dag gebeurd er wel iets dat zijn leven voorgoed veranderd. Als Earl een kraslot koopt en de jackpot van de loterij wint, heeft hij een plan. In My Name is Earl zie je hoe Jason Lee zijn geld gebruikt om de slechte keuzes in zijn leven te corrigeren.

Keeping Up with the Joneses

Een doorsnee koppel (Isla Fisher en Zach Galifianakis) uit een rustig stadje leeft een normaal en bijna saai leven. Tot op het moment waarop ze nieuwe buren krijgen (Gal Gadot en Jon Hamm). De Joneses lijken namelijk alles mee te hebben.

Ze zijn succesvol, knap en leven een verfijnde levensstijl. Tot ergernis van de buren. Ze kunnen de hippe buren maar nauwelijks bijhouden. Als ze er later ook nog eens achter komen dat de Joneses beiden werkzaam zijn als geheim agent, blijkt Keeping Up with the Joneses echt een opgave.

The Monuments Men

In The Monuments Men zie je hoe president Roosevelt tijdens de Tweede Wereldoorlog een selecte groep van kunstexperts naar Europa stuurt. Er moeten zoveel mogelijk kunstschatten en monumenten worden gered en bewaard van de ondergang.

Ook moeten de experts de geheime kamers vol met gestolen kunst zien terug te vinden. Ook de nazi’s voeren een strijd tegen de klok. Zij willen zoveel mogelijk van de vergaarde kunst en de historische monumenten vernielen. Nog voordat de groep in Europa arriveert.

Teacher’s Pet

In The Teacher’s Pet volg je het leven van Spot. Een gevlekte hond die niets liever wil dan een gewone jongen worden. Maar hoe? Als het hondje erachter komt dat er een ietwat rare wetenschapper bestaat die zijn lang gekoesterde wens kan vervullen gaat hij op reis.

Dat doet hij samen met leermeester Leonard en Spot’s moeder. Als de professor Spot veranderd in een jongetje, loopt dit toch niet geheel volgens plan. Lukt het Spot om deze fout te corrigeren? Samen met andere huisdieren en vrienden moet hij een plan bedenken.

Genius: Aretha

In aretha volg je via een miniserie het levensverhaal van Aretha Franklin. Een wereldwijd fenomeen en zangeres die tot op de dag van vandaag invloed heeft op vrijwel ieders muzikale opvoeding. De hoofdrol in deze scripted miniserie op Disney Plus België wordt vertolkt door Cynthia Erivo.

Zij is tweemaal genomineerd voor een Oscar en heeft daarnaast een Tony en Emmy Award in ontvangst mogen nemen. In Genius: Aretha krijg je een kijkje achter de schermen van haar carrière én geniet je van legendarische muziek.

Raya en de Laatste Draak

Er was een tijd waarin draken en mensen vredig naast elkaar leefden. Tot op het moment dat de Druun de fantasiewereld van Kumandra bedreigde. Vastbesloten om de mensen van hun ondergang te redden, hebben vrijwel alle draken zich opgeofferd.

Honderden jaren later keerde de duistere monster terug naar Kumandra. Wie redt de mensheid? Er is nog één draak over die de mensen kan beschermen en de Druun kan uitschakelen. Raya en de Laatste Draak is een heerlijke familie- animatiefilm die je echt gezien moét hebben.

Teacher’s Pet – Seizoen 1-2

In Teacher’s Pet seizoen 1 en 2 volg je Leonard en Spot. Een jongetje en zijn goed gebekte gevlekte hond Spot. Het hondje zou heel graag net zoveel kennis op willen doen als zijn baasje. Daartoe besluit hij zich onder de medeklasgenoten van Leonard te begeven. Gehuld in echte jongenskleding.

Spot wordt al snel het populairste jongetje van de school. Deze heerlijke animatieserie is geproduceerd door Gary Baseman en Michael Price. Het verhaal is geschreven door Emmy Award winnaars Cheri en Bill Steinkellner.

Us Again

Us Again is een echte feelgood short die je kunt bekijken via jouw Disney Plus België abonnement. Deze heerlijke animatie vol levensvreugde en ritme, zie je hoe een oudere man en zijn vitale vrouw weer eventjes teruggaan naar de tijden van weleer. Hij krijgt deze kans eenmalig dankzij een magische nacht en regenwolk. Tot deze weer voorbij trekt.

Nieuw vanaf 9 juni

Loki

Vanaf 9 juni kijk je via Disney+ België ook naar Loki. Dit keer wrikt de schurk zich los van zijn broer Thor. Deze heerlijke serie begint waar Avengers: Endgame is gestopt. Natuurlijk wordt Loki wederom magnifiek vertolkt door Tom Hiddleston.

In deze nieuwe release kun je ook genieten van spelers als Sophia Di Martino, Owen Wilson en Wunmi Mosaku. Loki is geschreven door Michael Waldron. De regie is in handen van Kate Herron.

Nieuw vanaf 11 juni

The Gloaming

In The Gloaming volg je het verhaal van Molly McGee. Een agent die de dood van een onbekende dame onderzoekt. Daarvoor moet de agent samenwerken met een oude bekende. Alex O’Connel heeft ze al jaren niet gesproken maar wijst hem toch aan als partners.

Als het duo vermoed dat de moord op de vrouw te maken heeft met een oude cold case zaak onder verdachte omstandigheden, starten ze een uitgebreid onderzoek. Ze hadden vooraf niet kunnen bedenken wat ze onderweg zouden tegenkomen.

The Aftermath

Rachael Morgan komt na de oorlog aan in Hamburg om haar echtgenoot Lewis opnieuw in de armen te kunnen sluiten. De kolonel is op dat moment bezig om Hamburg in ere te herstellen. Als Rachael erachter komt dat hun huis ook wordt bewoond door een Duitse weduwe en zijn dochter, komt hun leven in het teken te staan van passie en vijandschap. Verraad wordt daarbij niet geschuwd. The Aftermath zie je vanaf 11 juni op Disney+.

Chariots of Fire

Chariots of Fire kijk je vanaf 11 juni via jouw Disney Plus België abonnement. Deze film heeft maar liefst 4 Academy Awards op naam. Deze speelfilm met Internationale allure draait om het leven van 2 Engelse topatleten.

Beiden strijden ze tijdens de Spelen van 1924 om het goud. Beiden hebben ze hun eigen redenen om te sprinten. De Joodse Abrahams doet dat om vooroordelen de wereld uit te helpen. De sportcarrière van de Schotse Liddell staat volledig in het teken van God. Chariots of Fire is meeslepend én indrukwekkend.

Gulliver’s Travels

Lemuel Gulliver slijt zijn dagen in het postarchief van een krant. Hij heeft een lage eigenwaarde en bezit vrijwel geen ambities. Gulliver leidt een teruggetrokken bestaan. Tot op het moment dat die gedachte veranderd. Hij verklaart de liefde aan de adembenemende redacteur Darcy Silverman.

Althans, dat was zijn voornemen. Tijdens de confrontatie vraagt Lemuel of hij een column mag schrijven waarna hij in opdracht van Darcy vertrekt naar de Bermudadriehoek. Nadat de boot het begeeft spoelt hij aan op Liliput. Een eiland waar Lemuel vele malen groter is dan de langste bewoner. Hoe gaat hij om met dit overzicht?

Zenimation

Vanaf 11 juni kom je met jouw Disney+ België abonnement weer helemaal tot rust. Seizoen 2 van Zenimation staat dan namelijk voor je klaar. Je maakt een reis door maar liefst 8 decennia lang Walt Disney films en klassiekers. Een heerlijke ervaring die inspeelt op al jouw zintuigen.

Zenimation is een serie die geschikt is voor de hele familie. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen en geniet van kenmerkende Disney geluiden welke kunnen worden omschreven als kunst. Ben jij klaar voor deze mindfulness ervaring?

Nieuw vanaf 18 juni

Love, Victor – Seizoen 2

Was je helemaal verslingerd aan Love Victor Seizoen 1? Vanaf 18 juni kijk je wederom naar een gloednieuwe reeks. In Love Victor Seizoen 2 zie je hoe atleet Victor begint aan zijn eerste schooljaar. Dat doet hij vlak nadat hij zijn coming out heeft gehad.

Victor wordt geconfronteerd met flink wat moeilijke situaties. Waaronder een familie die problemen ondervindt met zijn coming out én het verdriet van zijn voormalige vriendin. Toch vindt Victor ook de tijd om te genieten van zijn samenzijn met zijn nieuwe vriend Benji. Hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor Michael Cimino, George Sear en Rachel Naomi Hilson.

The Americans – Seizoen 1-6

The Americans vertelt het verhaal over een Philip en Elizabeth Jennings. Een getrouwd stel dat met veel enthousiasme een reisbureau runt. Althans, dat is wat ze hun buurt in Washington D.C. laten geloven. Feitelijk gezien zijn Elizabeth en Philip spionnen die hun werk uitvoeren onder het regime van de USSR.

Het is hun taak om erachter te komen waar de Verenigde Staten mee bezig zijn en welke wapens ze daarbij voorhanden hebben. The Americans is een goed ontvangen oorlogsdrama. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Matthew Rhys en Keri Russel.

Dangerous Minds

Dangerous minds is een film uit ‘95 met in de hoofdrol niemand minder dan Michelle Pfeiffer. Wanneer ze als lerares werkt op een school in een achterstandswijk in Californië, vindt ze het moeilijk om te communiceren met haar pupillen. Hoewel ze tot groot ongenoegen van de schooldirecteur alle regels verbreekt, lukt het haar wel om de aandacht van haar leerlingen op te eisen. De manier waarop is life changing. Voor haar én haar studenten.

Let’s Be Cops

In deze film zie je de perfecte samenwerking tussen twee agenten. Er is echter één probleem: ze zijn slechts gekleed als politieagenten, maar zijn dit niet. Tijdens een gezellig gekostumeerd bal worden ze ineens de sensatie van de wijk. Zonder dat ze het willen raken ze verzeild in een wereld van corrupte rechercheurs, maffiabazen en gangsters. Vastberaden om helden te blijven, doen ze wat moet om hun badges eer aan te doen. Let’s Be Cops zie je vanaf 18 juni op Disney Plus België.

Tin Men

Wanneer 2 aluminium giganten een aanrijding krijgen, ontstaat er een conflict. De twee tegenpolen hebben het voorzien op elkaars auto. Een Cadillac. Wanneer de partner van Tilly verliefd wordt op praatjesmaker B.B, loopt de situatie volledig uit de hand. De inzet gaat allang niet meer om de auto’s. Ze besluiten een wedstrijd te organiseren om de verloren liefde terug te winnen. Tin Men is een Amerikaanse comedy film uit 1987.

Luca

Disney en Pixar hebben weer een heerlijke nieuwe film die je vanaf 18 juni kunt gaan bekijken. Luca vertelt het verhaal over een gelijknamig jongetje. Hij viert een welverdiende vakantie aan de Italiaanse Rivièra. Hij geniet van ontspannen ritjes met de scooter, ijsjes en echte traditionele pasta. Natuurlijk samen met Alberto, zijn beste vriend. Toch komt aan al dit plezier abrupt een einde wanneer ze ontdekken dat ze monsters zijn en leven in een wereld die ver onder de zeespiegel ligt.

Caravan of Courage: An Ewok Adventure

Als de spaceshuttle van de Towani’s neerstort op Endor, raken hun kinderen Mace en Cindel vermist. Catarine en Jermitt worden opgesloten door de Gorax, een kwaadaardige reus. Zodra Cindel en Mace de shuttle doorzoeken om een noodsignaal te verzenden, worden ze gevonden door de Ewok Deej.

Hoewel Mace zijn bedenkingen heeft over de goede bedoelingen van de Ewoks, laat hij zich toch door Cindel overtuigen. Samen gaan ze op reis om hun ouders, Catarine en Jermitt terug te kunnen vinden.

Ewoks: The Battle for Endor

Het Marauders leger, onder leiding van Charal en Terak, valt de plaats Ewoks aan. De familie van Cindel moet dit met de dood bekopen. Als Cindel samen met de Ewok Wicket weet te vluchten naar het bos, ontmoeten ze Teek.

Dit vlugge en brutale diertje neemt ze dieper mee het bos in naar het huis van de oude Noa. Ook hij is geland op Endor nadat zijn spaceshuttle was gecrasht. Ze bundelen hun krachten en gaan het gevecht aan met koning Terak en de kwaadaardige toverfee Charal.

Story of the Faithful Wookiee

The Story of the Faithful Wookiee van Star Wars maakt onderdeel uit van de in 1978 verschenen film The Star Wars Holiday Special. In deze heerlijke animatie ga je op reis met Chewbacca. Hij is op zoek naar een oplossing voor het virus dat ervoor zorgen dat zijn vrienden werden uitgeschakeld. Chewbacca krijgt daarbij hulp van premiejager Boba Fett.

Star Wars Vintage: Clone Wars 2D Micro-Series

Clone Wars is een bekroonde geanimeerde micro serie die zowel een Annie als Emmy Award in de wacht heeft gesleept. Deze Clone Wars 2D Micro Series neemt je mee terug naar de tijd die ligt tussen Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

In deze serie zie je verschillende sleutelfiguren voorbij komen. Waaronder Obi-Wan, Knights of the Jedi Order en Anakin Skywalker. Je ziet hoe het clone trooper leger van de Galactische Republiek het opneemt tegen de droids van the Sith en de Confederacy of Independent Systems.

Star Wars: Droids

In Star Wars: Droids ben je getuige van de heldhaftige daden van de Droids die je kent uit de achterliggende Star Wars verhalen. Deze animatieserie heeft een verhaallijn die zich afspeelt tussen Star Wars Episode III en Star Wars Episode IV: A New Hope. De Droids gaan een samenwerking aan met 4 verschillende meesters. Star Wars: Droids is voorafgegaan door een special genaamd The Great Heep.

Star Wars: Ewoks

Ewoks bestaat uit twee tekenfilms die zich afspelen op Endor. Daar leven ze vredig en omringd door groen samen in The Haunted Village. De heks Morag heeft echter andere plannen. Zij wil de krachtige schaduw steen afpakken en voorgoed afrekenen met tovenaar Logray. Ook het bestaan van de Ewoks komt daarmee in gevaar. Zij gaan de strijd aan met de Duloks uit het moerasgebied. Dat doen ze vastberaden en strijdbaar. Maar is het genoeg?

Nieuw vanaf 25 juni

Pride

In zes delen vertelt deze documentaire het verhaal over de LGBTQ gemeenschap in Amerika én hun rechten. De regie van deze docu is in handen van 6 ervaren LGBTQ regisseurs. Zij doen onderzoek naar de verhalen achter deze doelgroep in Amerika.

Je ziet onder andere hoe de FBI zijn surveillance uitvoert op ander geaarde mensen. Bijvoorbeeld tijdens de Lavender Square en de Culture Wars in de jaren ‘90. Ook wordt de huwelijks gelijkheid onder homoseksuelen in deze 6-delige documentaire aan de kaak gesteld.

Station 19 – Seizoen 1-2

Het Seattle Fire Station 19 kent heldhaftige brandweermannen. Zij zetten dagelijks hun leven op het spel, maar ook hun hart. Niet alleen tijdens de dienst op de kazerne, maar ook binnen hun privéleven. Zowel de mannelijke als vrouwelijke kapiteins en rekruten geven alles om het leven van iemand anders te redden. Daarvoor zetten ze zelfs hun eigen leven op het spel. Vanaf 25 juni zie je Station 19 seizoen 1 en 2 via Disney Plus België.

Brubaker

Een gevangenisdirecteur begeeft zich undercover onder de criminelen en bewakers om een inkijk te krijgen in de oplichting en corruptie die gaande is. Wanneer hij bekend maakt wie hij is, is hij vastbesloten om een aantal veranderingen door te voeren.

De oplichting en corruptie moet per direct stoppen. Dit leidt tot woede van het lokale bedrijfsleven dat profiteerde van de corruptie. Dit brengt de directeur in gevaar. Zeker wanneer er ook nog eens politieke problemen ontstaan vecht hij voor gerechtigheid binnen het systeem.

Miss March

Als een jongen na 4 jaar ontwaakt uit zijn coma, verneemt hij dat zijn eerste schoolvriendinnetje wereldberoemd is en werkt als playmate voor een beroemd mannen magazine. De oversekste jongen en zijn vriend plannen een reis die ze dwars door het land voert. De tussenstop is gepland in de villa die toebehoort aan het magazine. Ze willen niets liever dan het feestje verpesten en Miss March mee terug naar huis nemen.

Behind Enemy Lines

Als Chris Burnett het luchtruim van Bosnië verkent, doet hij zijn plicht als gevechtspiloot. Als hij iets opmerkelijks ziet pakt hij zijn fototoestel waarna hij achter de vijandelijke linie uit de lucht wordt geschoten. Hij slaat op de vlucht voor een Servisch leger en hun respectloze generaal. Als Burnett in levensgevaar is zet zijn officier eigenhandig een reddingsmissie op. Hoewel dit hem zijn baan kan kosten, zet hij alles op alles om de piloot te redden.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap

Als 4 slimme kinderen een beurs winnen voor hun studie, worden ze onder hun hoede genomen door de excentrieke Mr. Benedict. Constance, Kate, Sticky en Reynie moeten de wereld behoeden voor een crisis en hun intrek nemen binnen het L.I.V.E instituut om erachter te kunnen komen wat er echt aan de hand is. Het Mysterieuze Benedict Genootschap moet een list verzinnen als ze ontdekken dat de directeur van het instituut achter de problemen zit. Kunnen ze hem verslaan voordat de wereld vergaat?

Wolfgang

Wolfgang Puck ontwikkelde zijn liefde voor koken in een poging om het strenge regime van zijn stiefvader te ontkomen. Na een bijscholing in een Frans toprestaurant vertrekt hij naar de Verenigde Staten. Zijn loopbaan begon bij Ma Maison. Puck pakte de menukaart aan en kookte alleen nog maar met verse ingrediënten.

Al snel werd Ma Maison één van de bekendste restaurants in Hollywood. Puck opent zijn eerste eigen restaurant genaamd Spago. Niet lang daarna ontving hij de status als sterrenkok door toedoen van een per toeval ontdekt recept.

Hoewel Wolfgang genoot van de nationale en Internationale successen, bleek zijn privéleven niet bestand tegen de hoge eisen die hij stelde. Deze Disney Plus documentaire roept emoties en betrokkenheid op bij elke doelgroep.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven