Netflix bevestigt That ’90s Show met 10 afleveringen

Netflix bevestigt “That ’90s Show” met 10 afleveringen
Netflix / TMDB

Was je een fan van That 70s show? Dan hebben we goed nieuws. Netflix kondigt namelijk 10 afleveringen van That 90s Show aan. Een spinoff van de populaire hitserie. De sitcom is natuurlijk niet compleet zonder Red en Kitty Forman. Dus ook Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith zullen wederom te zien zijn in deze heerlijke Netflix serie. 

Terug naar Point Place in 1995

Wat we tot nu toe weten is dat The 90s Show begint in het jaar 1995. En hoewel dat niet zo ver weg lijkt, is een flinke portie nostalgie gegarandeerd. De dochter van Donna en Eric wil in de zomervakantie graag haar opa Red en oma Kitty bezoeken. Dochter Leia trekt op met de nieuwe generatie kinderen van Point Place. Hoe gaan de grootouders hiermee om?

Red en Kitty ook actief als uitvoerend producenten

De productie is wederom in handen van de familie Turner. Net zoals dit bij That 70s Show het geval was. Als schrijver van het scenario is ook Gregg Mettler toegevoegd aan het team. Hij is tevens verantwoordelijk voor de uitvoerende productie. Het is bijzonder om te vermelden dat ook “Red en Kitty” verantwoordelijk zijn voor de productie van de show. 

That 70s Show was destijds een kweekvijver voor acteertalent. Onder andere Laura Prepon, Ashton Kutcher en Mila Kunis maakten hun opwachting in de Fox serie uit 1998. Wanneer de spin off te zien zal zijn op Netflix is nog niet zeker. Wel weten we dat Netflix alvast 10 afleveringen heeft aangekocht. Via Streamlab blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Bron: Variety

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven