‘Mulan’ komt niet in de bioscoop maar gaat rechtstreeks naar Disney Plus

Menig mens heeft al tijden zitten wachten op de release van Mulan in de bioscopen. Maar na een tweet op twitter van de bioscoop Kinepolis blijkt dat de film helemaal niet meer in de bioscopen gaat draaien. Hoewel de bioscopen weer open zijn, kunnen ze maar op halve kracht draaien. Dat is dan ook de reden dat Disney ervoor heeft gekozen om Mulan niet in de bioscopen te laten draaien.

De live-action film Mulan wordt direct op Disney Plus geplaatst. Vanaf 15 september kan je het verhaal van de legendarische krijger van China tot leven zien komen in de live-action film van Disney’s Mulan op Disney Plus. Het is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die uit liefde voor haar familie en land, alles riskeert om vervolgens één van de grootste krijgers van China te worden die het land ooit heeft gekend.

De film valt echter nog niet onder je normale abonnement bij Disney Plus. Hij wordt via de Premier Acces te koop gezet. Dit zal voor heel Europa voor een prijs van €21,99 zijn. Zolang je abonnement bij Disney Plus nog loopt kan je vervolgens voor dat bedrag de film zo vaak kijken als je wilt.

Om de film dus te kunnen zien heb je een abonnement op de streamingdienst Disney Plus nodig. Een jaarabonnement kost normaliter €69,99, maar Belgen die vervroegd een abonnement afsluiten krijgen €10,- korting. Je betaald dan dus nog maar €59,99 per maand, wat neerkomt op maar €5,- per maand.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven