Lucy in the Sky vanaf 7 januari op Disney Plus

Lucy in the Sky vanaf 7 januari op Disney Plus
FOX Searchlight

Vanaf 7 januari kun je met jouw Disney Plus abonnement kijken naar de speelfilm Lucy in the Sky. Een film die gebaseerd is op de ontvoering van astronaute Lisa Nowak in 2007. Wat kunnen we verwachten van de verhaallijn en welke acteurs vormen de cast van Lucy in the Sky?

Speelfilmdebuut

Noah Hawley maakt met Lucy in the Sky zijn debuut als maker van een speelfilm. Natuurlijk kennen we hem ook al van producties zoals Fargo en Legion. Hawley’s werk staat bekend om zijn overweldigende visuals. Met deze speelfilm lijkt hij dat niet anders te doen. In Lucy in the Sky wordt vooral duidelijk wat een verblijf in de ruimte kan doen met onze psyche.

Verhaallijn van Lucy in the Sky

Natalie Portman neemt de rol van Lucy Cola op zich. De astronaute weet een plaats te bemachtigen binnen een team dat een grote ruimtemissie tegemoet gaat. Dat heeft Lucy vooral te danken aan haar gedrevenheid. Ze is vastberaden om te slagen in het leven.

Al snel merkt de astronaute dat ze op aarde een nietszeggend leven leidt. Om haar dagelijkse sleur te ontlopen wil ze niets liever dan terug naar de kosmos. Ze doet er alles aan om in aanmerking te komen voor de eerstvolgende geplande missie.

Wanneer Lucy astronaut Mark Goodwin (Jon Hamm) tegenkomt wordt alles anders. Hij geeft haar de sensatie die ze hier op aarde zo mist, maar er zijn risico’s. Lucy lijkt in de vergetelheid te raken waardoor haar volgende missie misschien wel in gevaar komt.

Visuele trucs

Hawley heeft verschillende visuele trucs toegepast in zijn speelfilmdebuut. In de eerste plaats wordt de ruimte bijna op een psychedelische manier weergegeven. Ze vormen een groot contrast met de beelden die het aardse leven van Lucy presenteren. Deze worden weergegeven in een 4:3 beeld. Eigenlijk heeft Natalie Portman én de rest van de cast deze visuals niet nodig.

Ook Zazie Beetz als Erin Eccles en Lucy’s echtgenoot (Dan Stevens) maken deze film compleet. Lucy in the Sky zie je vanaf 7 januari. Zorg er dus voor dat jouw Disney Plus België abonnement actief is. Reserveer alvast de beste plek op de zetel!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven