Loki vanaf 9 juni te zien op Disney+ Belgie (+ logische volgorde)

Loki vanaf 9 juni te zien op Disney+ Belgie (+ logische volgorde)

Marvel’s bekendste schurk Loki is vanaf 9 juni te zien op Disney Plus België. Deze heerlijke serie is er voor de liefhebbers van science fiction en fantasy. Loki is een serie waarin je de gebeurtenissen volgt na Avengers: Endgame. Het verhaal van Marvel’s Loki is geschreven door Michael Waldron. De regie is in handen van Kate Herron.

Ben je nieuwsgierig naar de rest van de series die onderdeel uitmaken van dit verhaal? Dan is het fijn om de juiste volgorde te weten. Als Loki fan weet je dat deze nogal ingewikkeld is. Daarom voorzien we je ook van een handige lijst. Daardoor geniet je op 9 juni niet alleen meer van Loki op Disney Plus, maar kun je direct beginnen met bingewatchen. 

Het verhaal van Loki in een logische volgorde

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet met welke Marvel productie je moet beginnen als jij je optimaal wilt voorbereiden op de nieuwe release van Loki op 9 juni. Niet zo verwonderlijk, want het is nogal ingewikkeld. Maar, aan de hand van de onderstaande lijst kom je daar wel uit. Zo kijk je het verhaal van schurk Loki op Disney+ in de juiste volgorde.

1. Thor

Thor is een release uit 2011. De verhaallijn speelt zich grotendeels af in het Rijk van Asgard. De acties van de meedogenloze krijger Thor hebben een oorlog tot gevolg. Dit tot grote onvrede van zij vader Odin. Als represaille wordt Thor naar de aarde gestuurd tot groot genoegen van zijn broer Loki. Hij wil de macht van vader Odin overnemen. Kan Thor zich bewijzen als held en lukt het hem om Asgard te beschermen tegen Loki? 

2. The Avengers

In 2012 krijgt het verhaal van Loki een vervolg met de release van The Avengers. Om te kunnen ontsnappen aan een ramp, moet Nick Fury van S.H.I.E.L.D een team vormen. Alleen met de hulp van superhelden Black Widow, Captain America, The Incredible Hulk, Hawkeye en Thor lukt het om Loki, de God van Asgardian, en zijn Chitauri leger tegen te houden. Is Nick Fury en zijn peacekeeping bureau capabel genoeg voor deze taak? 

3. Thor: The Dark World

In de release Thor: The Dark World uit 2013 gaan we terug naar waar het in 2011 allemaal begon. Er is een vijand opgedoken die het heeft gemunt op het Universum. Daartoe moet Thor niet alleen de aarde, maar ook de Negen Rijken beschermen tegen de ondergang. Een taak die Thor niet alleen kan. Om het Universum te redden van een kwaad en oud ras, moet Thor de hulp van Loki inschakelen. Lukt het ze dit keer wel om succesvol samen te werken? 

4. Thor: Ragnarok

De film Thor: Ragnarok dateert uit 2017. De held moet Asgard beschermen tegen de catastrofale Ragnarok en kwaadaardige Hela. Hoewel hij vast zit aan de andere kant van het Universum en geen beschikking heeft over zijn machtige hamer, is hij vastbesloten actie te ondernemen. Daarvoor moet hij eerst een titanenstrijd voeren met The Incredible Hulk. Komt Thor als winnaar uit het gevecht en is hij op tijd om Ragnarok en Hela te kunnen stoppen? 

5. Avengers: Infinity War

In Avengers: Infinity War uit 2018 ben je getuige van de allergrootste clash in de geschiedenis van Marvel. Alle Marvel helden worden opgetrommeld om de machtige en kwaadaardige Thanos te kunnen verslaan. De krachten van één superheld zijn daarvoor niet genoeg. Thanos wil een allesverwoestende oorlog uitvoeren. Alleen door hun krachten te bundelen en alles te geven wat in hun macht ligt, kunnen ze deze vijand verslaan. 

6. Avengers: Endgame

De één na laatste release rondom het leven van schurk Loki dateert uit 2019. De helden vormen wederom een strijd tegen de krachtige Thanos. Deze kwaadaardige slechterik heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van de wereldbevolking werd uitgewist.

In een tweede poging om Thanos te kunnen verslaan, moeten de helden nog beter samenwerken en slimme oplossingen bedenken. Alleen op deze manier kunnen ze hun geliefden en de wereldbevolking doen laten terugkeren. Kunnen ze Thanos nu wél succesvol verslaan in Avengers: Endgame? 

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven