Live-Action remake: de Griekse mythe herleeft met Hercules

We vinden het heerlijk als echte Disney klassiekers opnieuw tot leven komen. Goed nieuws voor die fans van Griekse mythologie, want de live-action versie van Hercules is mogelijk exclusief te zien bij Disney Plus België.

De klassieke animatiefilm Hercules dateert alweer uit 1997. De Disney film neemt je mee terug in de tijd van de Griekse mythen en laat je kennismaken met Hercules. Als kind van Hera en Zeus wil hij graag onsterfelijk worden, maar moet daarvoor wel offers brengen. Zichzelf bewijzen is daarbij zijn belangrijkste missie.

In de Verenigde Staten werd de komst van de Hercules remake al breed uitgemeten in de pers. De verwachtingen zijn hooggespannen, zeker nu de succesvolle releases van onder andere The Lion King nog vers in ons geheugen liggen.

Daartoe heeft Disney een verlanglijstje van acteurs opgesteld waarin namen verschijnen zoals onder andere Gore Verbinski en Jon Favreau. Respectievelijk bekend van de films Pirates of the Caribbean en Jungle Book.

Hercules omarmt grote namen zoals Danny de Vito en Tate Donovan

Naast geweldige live-action beelden, worden kijkers ook getrakteerd op een aantal vertrouwde (stem)acteurs. Onder andere Danny de Vito en Tate Donovan geven de mythische personages hun eigen karakter.

De releasedatum van Hercules is echter nog niet bekend. Het vermoeden is wel dat dit rond september 2022 zal zijn. Ook is het nog even afwachten of de live-action productie in de cinema’s gaat draaien of direct gestreamd kan worden via Disney Plus België. Stay tuned!

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven