Live-action Cowboy Bebop vanaf november in première

Live-action “Cowboy Bebop” vanaf november in première
Netflix

Anime en live-action fans hebben wat om zich op te verheugen. Het bijzonder populaire Cowboy Bebop seizoen 1 is namelijk vanaf 19 november te streamen op Netflix. 

Liefhebbers van Cowboy Bebop weten hoe populair deze anime is. Zo was de animatie in ‘98 als eerst beschikbaar in Japan. Pas 3 jaar later konden ook Cartoon Network kijkers in de Verenigde Staten genieten van Cowboy Bebop. En vanaf 19 november jij dus ook!

Je bent fan van Cowboy Bebop, of staat op het punt om dat te worden, om de geweldige verhaallijn én de muziek. Deze is ook voor de live-action serie wederom afkomstig van componist Yoko Kanno. Net zoals dit het geval was bij de Cowboy Bebop anime series. 

Cowboy Bebop met Spike Siegal en Jet Black

De live-action Cowboy Bebop laat je zien hoe de wereld eruit ziet in 2071. De aarde is in 2021 voorgoed veranderd door een ongeluk met een gateway. Ook het zonnestelsel gaat gebukt onder criminaliteit. Premiejagers openen de jacht op oproerkraaiers en rebellen. Aan de jagers of Cowboys van ruimteschip Bebop de taak om ze op te sporen. 

In deze live-action maak je kennis met onder andere Jet Black en Spike Siegal. Als sniper en oud ISSP officier gaan ze de strijd aan. Ook zie je Edward Wong en Faye Valentine in actie. Natuurlijk zou ook de live-action film van Cowboy Bebop niet compleet zijn zonder de slimme hond Ein. De Corgi beschikt door genetische manipulatie over een hoog IQ. 

Kijk vanaf 19 november exclusief naar de première op Netflix

Heb je de officiële trailer van Cowboy Bebop alvast bekeken? Zet dan een kruisje in je agenda. Op 19 november 2021 gaat de live-action serie namelijk exclusief in première op Netflix. Houd deze vrijdagavond dus lekker voor jezelf of geniet samen met je vrienden.

Bron: Netflix

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven