Lego Star Wars Holiday Special zie je 17 november op Disney Plus

Als Star Wars fan heb je 17 november vast al vrijgehouden in je agenda. Niet alleen om “Life Day” te vieren, maar ook om te genieten van de Lego Star Wars Holiday Special op Disney Plus. Ontmoet bekende sterren zoals C-3PO, Anakin Skywalker én Rose Tico tijdens de leukste reünie van het jaar!

Beleef Life Day als nooit tevoren met Lego en Star Wars. Deze Holiday Special neemt je mee op een spannend avontuur. Terwijl Finn, de droids, Chewie en andere bekende figuren zich voorbereiden op een spetterend Life Day feest, gaat Rey op onderzoek uit om meer te weten te komen over de betekenis van deze speciale dag.

Onderweg ontmoeten ze bekende Star Wars superhelden, maar ook sleutelfiguren die minder goeds in de zin hebben. Is Rey’s onderzoek wel gewenst? En komt ze niet te laat om de viering van Life Day mee te vieren?

De Lego Star Wars Holiday Special kijk je met de hele familie

17 november is het zo ver. Disney Plus heeft de exclusieve première van de Lego Star Wars Holiday Special gepland op Life Day. De film, die tot stand is gekomen uit een samenwerking tussen de Lego Group, Lucasfilm en Atomic Cartoons, is voor Disney Plus België abonnees direct te streamen. Het verhaal is geschreven door David Shayne. De regie is in handen van Ken Cunningham.

Onder andere Jason Cosler, Keith Malone en Josh Rimes hebben de co-productie van Lego Star Wars Holiday Special op zich genomen. Wil je op 17 november kunnen genieten van deze film ter ere van Life Day maar heb je nog geen Disney Plus België abonnement? Sluit deze dan vandaag nog af. Naast De Lego Star Wars Holiday Special zijn er namelijk nog veel meer films waar je van kunt genieten.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven