Lego Star Wars Holiday Special: dé nieuwe trailer!

Deze Holiday Special van Lego Star Wars zie je vanaf 17 november exclusief op Disney Plus België. Maar omdat jij niet zo lang kunt wachten op Life Day, delen we nu alvast de fonkelnieuwe trailer van deze heerlijke samenwerking tussen Lego én Lucasfilm.

Het lijkt zo onderhand een traditie te worden. Elk jaar worden we getrakteerd op nieuwe avonturen en zeker zo voor de feestdagen is dat een cadeautje. In deze Lego Star Wars Holiday Edition zie je hoe bekende figuren als BB-8 en Rey op onderzoek uitgaan naar de Force. Hun reis verloopt echter iets anders dan gepland. 

Ze raken verzeild in een aaneenschakeling van flashbacks, terug naar herkenbare scènes uit eerdere Star Wars klassiekers. Ondertussen organiseren Rose, Chewie, Poe en Finn een spetterend feest ter ere van Life Day. Maar of ze op tijd terug zijn is nog maar de vraag. 

Holiday Special van Lego Star Wars: 17 november op Disney Plus België 

Deze geweldige Holiday Special is tot stand gekomen door een samenwerking tussen bovengenoemden én Atomic Cartoons. Co-producent David Shayne is tevens de schrijver van de verhaallijn. Ken Cunningham is verantwoordelijk voor de regie.

En met uitvoerend producenten zoals Jason Cosler, Jacqui Lopez en Keith Malone kunnen we eigenlijk niet wachten tot de release. Lego Star Wars Holiday Special bekijk je vanaf 17 november via jouw Disney Plus België abonnement

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven