Kijk vanaf vandaag naar Big Sky seizoen 2

Kijk vanaf vandaag naar Big Sky seizoen 2
The Walt Disney Company / ABC

Het is eindelijk zover. Vanaf vandaag kun je genieten van het 2e seizoen van Big Sky. Natuurlijk met jouw Disney Plus België abonnement. Wat moet je zeker weten over dit seizoen? Hoe ziet de cast eruit en wat staat ons te wachten na die dramatische cliffhanger?

Big Sky 2 vanaf 5 januari op Disney+ Star

Kun jij je die spannende cliffhanger van seizoen 1 nog herinneren? Ronald ontsnapt na zijn arrestatie en slaat samen met Scarlett op de vlucht. Wil je alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen van Big Sky? Bekijk dan hier alvast de officiële trailer Big Sky seizoen 2. 

De productie van Big Sky seizoen 2 is ditmaal in handen van Elwood Reid. Hij neemt de honneurs waar voor David E Kelley die als uitvoerend producent verantwoordelijk was voor seizoen 1. Reid kennen we onder meer van producties zoals Hawaii Five-O en The Chi.

Blijft de cast van Big Sky in seizoen 2 hetzelfde?

Of we de gehele cast terug zullen zien in seizoen 2 is niet zeker. Wel is het duidelijk dat we weer kunnen gaan genieten van onder andere Jerrie, Scarlett, Cassie en Ronald. Jesse James Keitel neemt de rol van Jerrie wederom op zich. Scarlett wordt gespeeld door Anja Savcic. Brian Geraghty kruipt in de huid van Ronald terwijl Kylie Bunbury verantwoordelijk is voor het personage Cassie.

Wat kunnen we verwachten van de verhaallijn?

Elwood Reid laat weten dat er in seizoen 2 veel te ontdekken valt. In de eerste plaats gaan we beleven hoe het afloopt met Ronald en Scarlett. Ze worden na hun vlucht achternagezeten door Cassie. Jenny heeft behoorlijk wat moeten doorstaan. Aan het eind van seizoen 1 balanceerde ze op het randje van leven en dood. Niets is dus nog zeker.

Tijdens een interview laat de producent weten dat hij niet met zekerheid kan zeggen of Jenny het overleeft. Met andere woorden, of ze terugkeert in seizoen 2 of juist niet. Ook weten we dat Ronald zich ophoudt met een groep criminelen. Deze ontwikkeling roept nog steeds heel veel vragen op. Volgens Reid worden ze beantwoord in het nieuwe seizoen.

Rick’s tweelingbroer?

Rick's tweelingbroer in Big Sky seizoen 2
The Walt Disney Company / ABC

Ook dit kan verder worden uitgediept in het nieuwe seizoen van Big Sky. Want hoewel Rick er zeker van is dat hij géén broer kan hebben, liggen de feiten anders. Ook Ronald weet dat te beamen. Maar hoe weet hij hiervan? En wat heeft het syndicaat daarmee te maken? Elwood Reid laat weten dat de mogelijkheden omtrent deze verhaallijn eindeloos zijn.

Een nieuwtje van de producent

De producent heeft ook een nieuwtje te vertellen. Hij zegt dat seizoen 2 van Big Sky wel eens voor flink wat opschudding kan gaan zorgen. Op het gebied van nieuwe castleden en personages, maar ook als het aankomt op mysteries. Doelt hij op de comeback van Lynch?

Hoe dan ook, het nieuwe seizoen geeft voldoende aanleiding om te kijken. Houd jouw Disney+ abonnement bij de hand en geniet vanaf 5 januari van Big Sky op Star.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven