De Magie van Samenzijn: een kerst vol magie op Disney Plus

De Magie van Samenzijn: een kerst vol magie op Disney Plus
The Walt Disney Company

De Magie van Samenzijn is Disney’s antwoord op een kerst vol magie. Wederom wordt Make-A-Wish® ondersteunt. Dat maakt deze kerstdagen natuurlijk extra bijzonder.

De 3 minuten durende animatie kerstclip draagt de naam “Pluspapa”. De short staat geheel in het teken van familie, liefde en hoe belangrijk het vertellen van verhalen is. De Magie van Samenzijn sluit aan op Lola. De Disney short van 2020 die 106 miljoen keer werd bekeken. 

De campagne is vanaf 3 november te zien

De nieuwe release is vanaf 3 november te zien. De short beleeft zijn première op alle Disney Plus, maar ook op televisie. De campagne staat in het teken van Lola’s kleinkind Nicole en kinderen Ella en Max. Pluspapa Mike voegt zich bij hun familie. 

Max heeft een kostbaar boek gekregen van zijn echte vader. Door de verhalen uit het boek te vertellen, worden de banden sterker en meer magisch. Natuurlijk zorgen zowel Pixar en Disney ervoor dat de verhalen niet alleen verteld, maar ook beleefd worden. 

In De Magie van Samenzijn zijn een aantal “’Easter Eggs” verborgen. De tekeningen zijn gemaakt door ernstig zieke kinderen. Zo kun je een tekening van Dylan ontdekken in de keuken van Nicole’s familie. De zieke jongen wil later graag animator worden. Make-A-Wish® liet deze wens in vervulling gaan. Samen met Flux Animation Studios. 

Make A Wish

Make-A-Wish®  is al sinds 1980 onlosmakelijk verbonden met Disney. De organisatie zet zich in om het genezingsproces van zieke kinderen te kunnen bevorderen. Dit doen ze door het laten uitkomen van wensen. Tot nu toe zijn er al 145.000 wensen uitgekomen. 

Love Runs Deeper

De Magie Van Samenzijn wordt muzikaal ondersteunt met een cover van Love Runs Deeper. Geschreven door Parkwild en Cherise van Tomorrow’s Warriors en gezongen door Gregory Porter. Love Runs Deeper kan vanaf nu worden gedownload. De opbrengst komt ten goede aan Make-A-Wish®. 

Disney’s donatie van ruim 2 miljoen dollar

Make-A-Wish®  zal in totaliteit een donatie van ruim 2 miljoen dollar tegemoet kunnen zien van Disney. De financiële steun is afkomstig van giften, merchandise, donaties en downloads. Zo kunnen mensen die zowel deze kerstcampagne als de organisatie een warm hart toedragen, verschillende soorten gerelateerde merchandise kopen via Disney.eu. 

Tasia Filippatos van Disney EMEA laat weten verheugd te zijn met deze samenwerking en de kerstcampagne. CEO van Make-A-Wish® International Luciano Manzo zegt trots te zijn op hun connectie met Disney en de magische campagne. Ook Love Runs Deeper zanger Porter zegt geëmotioneerd te zijn. Zowel door de muziek als door De Magie van Samenzijn.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven