Jungle Cruise – Nu beschikbaar in de bioscoop én via Disney+

Jungle Cruise – Nu beschikbaar in de bioscoop én via Disney+

Jungle Cruise draait vanaf nu in de bioscoop. Je kunt deze gloednieuwe Disney Plus release ook lekker thuis bekijken. Bijvoorbeeld met Disney’s Premier Access.

Jungle Cruise is een spannend avontuur over de zoektocht naar een boom met magische krachten. De reis zit vol onverwachte gebeurtenissen en onvoorziene risico’s wat niet alleen Lily en Frank in gevaar brengt. Jungle Cruise bekijken je vanaf nu lekker vanuit jouw zetel met de Disney VIP-pass.

Jungle Cruise is een avontuurlijke reis die je beleeft vanaf het puntje van je zetel

Als de Londense onderzoeker en wetenschapper Lily Houghton afreist voor een boottocht over de Amazone, had zo nooit verwacht dat haar zoektocht naar een boom zoveel teweeg zou brengen. Kapitein Frank Wolff en zijn boot La Quila begeleiden haar tijdens deze reis.

Het water van de Amazone is echter niet het enige gevaar wat Lily, Frank en La Quila moeten trotseren. Om de geneeskunst van de toekomst te kunnen veranderen, moet het tweetal op zoek naar een boom met magische krachten. Ben je benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk hier alvast een voorproefje op Jungle Cruise.

Lily en Frank krijgen te maken met krachten waarvan ze het bestaan nooit hadden kunnen vermoeden. Wanneer de magische boom zijn bovennatuurlijke krachten en geheimen blootgeeft, brengen ze zonder dat ze het weten hun eigen veiligheid én dat van de mensheid in gevaar.

Dwayne Johnson en Emily Blunt schitteren in deze heerlijke reis over de Amazone

De hoofdrollen in Jungle Cruise zijn weggelegd voor Emily Blunt (Lily) en Dwayne Johnson (Frank). De regie is in handen van Jaume Collet-Serra. Producers en uitvoerend producenten van deze nieuwe Disney+ release zijn onder meer Dany Garcia, Hiram Garcia en John Fox. Het scenario is afkomstig van John Requa en Glenn Ficarra.

Bekijk Jungle Cruise nu met Premier Acces via jouw Disney+ abonnement

Wil je liever thuis genieten van dit spannende avontuur vol adembenemende momenten? Maak dan gebruik van de Disney Plus België VIP-pass of Premier Access. Een perfecte basis voor een gezellig avondje voor de buis. Met het hele gezin of met vrienden.

Related Posts
Abonneren via e-mail

Meld je gratis aan en ontvang iedere week de nieuwste en beste tips in je mailbox.

Welkom! Je bent nu ingeschreven!

Vul een geldig emailadres in.

Ik wil niet op de hoogte blijven